Φωτήλας: «Τη διαγραφή μου την έμαθα από το Ίντερνετ»

Φωτήλας: «Τη διαγραφή μου την έμαθα από το Ίντερνετ»
Eurokinissi

«Τη διαγραφή μου την έμαθα από το Ίντερνετ», φέρεται να είπε ο βουλευτής Αχαΐας, Ιάσων Φωτήλας, σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους στη Βουλή, σχολιάζοντας τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.

Σημειώνεται ότι ο κ. Φωτήλας είχε διαφοροποιηθεί από την επίσημη γραμμή του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη προτείνοντας τη συμπόρευση του Ποταμιού με τη ΝΔ.

Ωστόσο, σε συνομιλίες που είχε με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στη Βουλή ο κ. Φωτήλας είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με τη ΝΔ». Ερωτηθείς, εντούτοις για ενδεχόμενη μελλοντική του συνεργασία με το κόμμα της αντιπολίτευσης, ο βουλευτής Αχαΐας απάντησε πως «όλα είναι ανοιχτά».

«Ο εχθρός για μένα δεν είναι το Ποτάμι. Ήταν και είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Να διώξουμε αυτή τη σπείρα που λυμαίνεται τον τόπο» δήλωσε επίσης ο κ. Φωτήλας, επισημαίνοντας ότι δεύτερος στόχος για εκείνον ήταν να γίνουν μεταρρυθμίσεις.

«Αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε ακόμα και "στριμώχνοντας" τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πάντως δεν μπορούμε να έχουμε αυτοκτονικές τάσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε σαν το μικρό παιδί που λέει "αυτό το παιχνίδι είναι δικό μου" και κάθεται μόνο του σε μία γωνία. Δεν είχαμε με το Ποτάμι διαφωνίες ως προς τους στόχους αλλά ως προς το πώς θα φτάσουμε στο σκοπό», συνέχισε.

Αναφερθείς στη χθεσινή ανακοίνωση του γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού Παντελή Αβραμίδη, o κ. Φωτήλας σημείωσε: «Με εξέπληξε η χθεσινή ανακοίνωση γιατί ήταν ανακοίνωση λάσπης.

«Το Ποτάμι ως προοδευτικό και ανανεωτικό δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί πρακτικές λάσπης. Άλλωστε συνήθως η λάσπη επιστρέφει σ’ εκείνον που τη ρίχνει» τόνισε, καταλήγοντας ο κ. Φωτήλας.

Δημοφιλή