ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/10/2016 05:59 EEST | Updated 27/10/2016 16:28 EEST

Γιατί αυτή η selfie μπορεί να στείλει φυλακή τον Justin Timberlake;

Instagram

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει να βρεθεί ο Justin Timberlake στη προσπάθειά του να παροτρύνει τους Αμερικανούς πολίτες να ψηφίσουν στις Προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Όλα ξεκίνησαν με μια selfie που ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται να στέκεται μπροστά από το μηχάνημα στο οποίο ψήφιζε.

«Μόλις πέταξα από το Λος Αντζελες στο Μέμφις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορεί να γίνεται και στη δική σας πόλη ψηφοφορία. Αν όχι, 8 Νοεμβρίου. Επιλέξτε να έχετε φωνή. Ψηφίστε», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε τη φωτογραφία του, αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε να αντιμετωπίζει τις «δαγκάνες» του νόμου καθώς δε γνώριζε ότι στο Τενεσί απαγορεύεται να τραβήξει κανείς φωτογραφία όταν ψηφίζει.

Η ποινή με την οποία κινδυνεύει να καταδικαστεί είναι έως 30 ημέρες φυλάκιση και πρόστιμο 50 δολαρίων. Την ίδια ώρα η εισαγγελία του Τενεσί δήλωσε στοTMZ ότι διεξάγει έρευνα «για πιθανή παραβίαση του κρατικού εκλογικού νόμου», για τις ενέργειες του τραγουδιστή.

Ωστόσο με δεύτερη δήλωσή της η εισαγγελέας του Shelby County τόνισε ότι η αρχική τους στάση ήταν «λανθασμένη» με αποτέλεσμα να μην διατρέχει κίνδυνο φυλάκισης ο τραγουδιστής.

Αν ανατρέξει κανείς στον λογαριασμό του στο Instagram θα διαπιστώσει ότι ο Timberlake έχει κατεβάσει την επίμαχη φωτογραφία. Ο τραγουδιστής στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον.