ΔΙΕΘΝΕΣ
27/10/2016 07:24 EEST | Updated 27/10/2016 07:24 EEST

Τραμπ για Χίλαρι: Έχει λιγότερη ενέργεια από τον Τζεμπ Μπους

Carlo Allegri / Reuters
Republican presidential nominee Donald Trump attends a campaign event on the tarmac of the airport in Kinston, North Carolina, U.S., October 26 2016. REUTERS/Carlo Allegri

«Ειλικρινά, έχει λιγότερη ενέργεια από τον Τζεμπ Μπους», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, σχολιάζοντας τη φυσική κατάσταση και την υγεία της Χίλαρι Κλίντον και επιστρέφοντας στην κριτική που είχε ασκήσει στον Μπους, κατά τους προκριματικούς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Ο Τραμπ είχε υποστηρίξει ότι ο Τζεμπ Μπους είχε «χαμηλή ενέργεια».

Από τη μεριά της, η Χίλαρι Κλίντον διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους μέσα στο αεροσκάφος κατά την επιστροφή της από τη Φλόριντα στη Νέα Υόρκη ότι “δεν υπήρξε ουδεμία περίπτωση εφησυχασμού” στη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας.

Παράλληλα, η ίδια δεσμεύτηκε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ, θα προσεγγίσει τους Ρεπουμπλικάνους, αλλά και τους ανεξάρτητους, συμπεριλαμβανομένων και των ηγετών του Κογκρέσου «τόσο πριν από την ορκωμοσία της, αλλά και μετά από αυτή».