Έξαλλος ο Σπανός, ήθελε... ριπλέι!

Έξαλλος ο Σπανός, ήθελε... ριπλέι!
Contra

Οι αποφάσεις του διαιτητή Γιάννη Δελφάκη και του α' βοηθού του Ευθύμιου Κούρεντα, στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης στο Περιστέρι έκαναν έξαλλο τον πρόεδρο του Ατρομήτου Γιώργο Σπανό, που δεν είχε μάλιστα... πρόβλημα να το δείξει.

Έτσι, λοιπόν, στην διάρκεια του α' ημιχρόνου επιχείρησε να εισβάλει στο χώρο φιλοξενίας του παρατηρητή διαιτησίας Μανώλη Γιανναδάκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί αλλά και να δει από την τηλεόραση τις επίμαχες φάσεις.

Οι γηπεδούχοι φώναζαν για ένα λανθασμένο οφσάιντ που υπέδειξε ο Κούρεντας τον Βασιλείου στο 5', σε μια φάση βέβαια που ο καλυπτόμενος νεαρός επιθετικός ήταν εκτός περιοχής και στην άκρη αριστερά. Για πέναλτι σε χέρι του Ντα Κόστα στο 8', στην προσπάθεια του Στόιτσεφ να τον περάσει μέσα στην περιοχή του Καπίνο. Και για τη φάση του 27' όταν ο ίδιος βοηθός βιάστηκε να σηκώσει το σημαιάκι του για οφσάιντ του Λε Ταλέκ που ερχόταν από κανονική θέση από πίσω κι ενώ υπήρχαν όντως 2 συμπαίκτες του εκτεθειμένοι.

Στη συνέχεια της φάσης και ενώ ο Δελφάκης είχε σφυρίξει και ο Καπίνο σταματήσει, ο Λε Ταλέκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΗΓΗ: Contra

Δημοφιλή