ΔΙΕΘΝΕΣ
25/11/2016 05:49 EET | Updated 25/11/2016 07:36 EET

Ποδοσφαιριστής ομάδας κολεγίου κατηγορείται για τη δολοφονία 16χρονης μαζορέτας στις ΗΠΑ

YouCaringcom

Ένας ποδοσφαιριστής που συμμετέχει σε ομάδα πανεπιστημιακού πρωταθλήματος βρίσκεται υπό κράτηση διότι κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα μία 16χρονη από το παράθυρο του υπνοδωματίου που βρισκόταν η ανήλικη.

Ο 18χρονος William Riley Gaul που φοιτά στο πανεπιστήμιο Maryville  στο Τενεσσί συνελήφθη την Τρίτη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού σε βάρος της Emma Walker, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του τμήματος Knoxville Sheriff’s Department. 

Η Emma, που ήταν μαζορέτα στο Λύκειο Knoxville Central, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας ενώ η σορός της έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο, σύμφωνα με τις αρχές.

« Τα στοιχεία στη σκηνή του εγκλήματος δείχνουν ότι ο δράστης πυροβόλησε έξω από το σπίτι της Εmma, την ώρα που εκείνη κοιμόταν», αναφέρουν οι αστυνομικοί του Knoxville Sheriff’s Department.

Σε έναν λογαριασμό στο Twitter, που φέρεται να ανήκει στον Gaul, δημοσιεύτηκε ένα μήνυμα αγάπης για την δολοφονημένη έφηβη, λίγες ώρες μετά το θάνατό της.

«Σ' αγαπάω Emma. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Το ξέρω ότι γνωρίζεις πως πεθαίνω εδώ πέρα αλλά κατάλαβε ότι δεν μπορώ άλλο. Σ΄αγαπώ» ήταν το μήνυμα που αναγραφόταν στην εν λόγω ανάρτηση.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέδειξαν ότι οι δύο νέοι διατηρούσαν ερωτική σχέση, παρόλο που δεν είναι ακόμη αν οι δύο τους ήταν ακόμα ζευγάρι όταν επήλθε ο θάνατος της Emma.

Γνωστοί των δύο εφήβων μιλώντας στη WBIR-TV είπαν ότι η Emma και ο Gaul ήταν ακόμα ζευγάρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Maryville, ο Gaul αποφοίτησε από το Λύκειο του Knoxville Central, προτού ενταχθεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος.

Ένας λογαριασμός στο Facebook που φαίνεται να ανήκει σε αυτόν αποδεικνύει ότι ο Gaul άρχισε να φοιτά στο Maryville  που είπε περίπου 18 μίλια μακριά από το Knoxville, τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό η Emma ήθελε να γίνει νοσοκόμα.

Ο Gaul κρατείται στη φυλακή Knox County με εγγύηση 750.000 δολαρίων.

* Αποδόθηκε στα ελληνικά από την αμερικανική έκδοση της Huffington Post

Sponsored Post