Ο Tom Hanks ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τα οπίσθια που είχε στο «Forrest Gump» (ούτε η γυναίκα του)

Κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει το «Forrest Gump» ή έστω να έχει παρακολουθήσει κάποιες σκηνές του ή έστω να γνωρίζει την όλη μυθολογία γύρω από την ταινία του Robert Zemeckis. Και σίγουρα, κάποια στιγμή στη ζωή μας, όλοι έχουμε πει για κάποιο λόγο το περίφημο «Run, Forrest, Run!».

Αυτό όμως που οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, είναι πως τόσο ο Tom Hanks όσο και -κυρίως, μάλλον- η σύζυγός του Rita Wilson, αγαπούν ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι της ταινίας του 1994.

Και αυτό το κομμάτι, είναι τα οπίσθια του Hanks.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος πρόσφατα στην εκπομπή του Graham Norton, «The Graham Norton Show», όπου και μιλώντας για την ταινία («Κάθε συνέντευξη πηγαίνει στον Forrest Gump, σε κάποιο σημείο», είπε χαρακτηριστικά στους υπόλοιπους καλεσμένους όταν ο Norton ανέφερε την ταινία), αποκάλυψε πως τα, τότε, καλογυμνασμένα οπίσθιά του είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση που κρατά ακόμα από το φιλμ.

«Είχα γυμναστεί αρκετά, όλα είχαν να κάνουν με το τρέξιμο, και πρέπει να πω πως τα οπίσθιά μου ήταν τόσο σφιχτά όσο οι κονσέρβες ζαμπόν», είπε ο Hanks, συμπληρώνοντας πως η γυναίκα του, έχει μια συγκεκριμένη αντίδραση κάθε φορά που πετυχαίνουν την ταινία στην τηλεόραση. «Θέλω να δω εκείνη τη σκηνή που τρέχεις μακριά από την κάμερα και μπορούμε να δούμε εκείνον τον εξαιρετικό κ*λο του Hanks!», είπε ο ηθοποιός μιμούμενος τη Rita Wilson.

Σήμερα, 22 χρόνια αργότερα, ο Hanks παραδέχεται πως ο πισινός του είναι κάπως διαφορετικός. «Αλλά εκείνη την εποχή, φίλε μου, μπορώ να σου πω μέχρι και πως ήταν ένα όμορφο πράγμα για να κρατάς», σχολίασε ο ηθοποιός.

Ό,τι πισινό κι αν έχεις, εμείς θα σε αγαπάμε πάντα Tom.