ΔΙΕΘΝΕΣ
28/11/2016 16:10 EET | Updated 28/11/2016 16:10 EET

Υποβλήθηκε αίτημα για επανακαταμέτρηση των ψήφων και στην Πενσυλβάνια

Boston Globe via Getty Images
BOSTON - OCTOBER 30: Dr. Jill Stein, Green Party presidential candidate, speaks as a rally at Old South Church in Boston on Oct. 30, 2016. (Photo by Pat Greenhouse/The Boston Globe via Getty Images)

Η υποψήφια των Πρασίνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζιλ Στάιν υπέβαλε αιτήματα στις αρχές της Πενσυλβάνιας προκειμένου να ξεκινήσει η εκ νέου καταμέτρηση των ψήφων στην Πολιτεία αυτή, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Politico.

Διαβάστε ακόμα:

Τα αιτήματα ανακαταμέτρησης υποβλήθηκαν σήμερα σε περισσότερες από 100 εκλογικές περιφέρειες της Πολιτείας, πρόσθεσε ο ιστότοπος επικαλούμενος πηγές του επιτελείου της Στάιν.

Την ίδια ώρα, ο Λευκός Οίκος απέρριπτε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ για μαζική νοθεία στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου. «Δεν παρουσιάστηκε καμία απόδειξη που να τεκμηριώνει αυτόν τον ισχυρισμό», είπε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ.

Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει τα μηνύματα που ανήρτησε στο Twitter το επιτελείο του Τραμπ για το θέμα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος έκανε λόγο για «εκατομμύρια παράνομες ψήφους» και νοθεία σε τρεις Πολιτείες.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)