ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/11/2016 04:23 EET | Updated 28/11/2016 04:23 EET

To πρώτο Spamusement Park έρχεται στην Ιαπωνία και οι χρήστες των social media έχουν ήδη ενθουσιάστει

Το ότι οι Ιάπωνες φημίζονται για την καινοτομία τους είναι ίσως περιττό να αναφερθεί. Αυτό ωστόσο που αξίζει να σχολιαστεί είναι ότι αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους με την πρωτοποριακή ιδέα τους.

Ο λόγος για το πρώτο Spamusement Park στον κόσμο. Συγκεκριμένα, οι Ιάπωνες σκέφτηκαν να συνδυάσουν τους χώρους αναψυχής και τα σπα που όλοι λατρεύουν.

Έτσι το Spamusement Park έρχεται για να πετύχει τον τέλειο συνδυασμό. H λέξη Spamusement προκύπτει από τις λέξεις Spa και Amusement και στην ουσία αποτελεί ένα λούνα παρκ, όπου κανείς θα μπορεί να κάνει spa παντού! 

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που κάποιους να απολαμβάνουν ιαματικά λουτρά ενώ κάνουν τρενάκι, να ρίχνουν βολές για να κερδίσουν αρκουδάκια μέσα σε σάουνα κ.ο.κ..

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Spamusement Park Project, αν το εν λόγω βίντεο ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές τότε θα δημιουργήσουν αυτό το περίεργο λούνα παρκ στην πόλη  Beppu.  Πάντως το βίντεο έχει σαρώσει στο διαδίκτυο, όποτε όλα δείχνουν ότι το Spamusement Park θα γίνει πραγματικότητα