ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/12/2016 06:56 EET | Updated 05/12/2016 08:04 EET

Η Μούμια επιστρέφει μόνο που αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο Tom Cruise

Εάν νομίζατε ότι η Μούμια ως άνδρας στις προηγούμενες ομώνυμες ταινίες ήταν τρομακτική, προσπαθήστε καλύτερα να φανταστείτε τη γυναικεία εκδοχή της. Η Άχμανετ είναι μια Αιγύπτια πριγκίπισσα που ζωντανεύει ξανά από την κρύπτη της μέσα στην έρημο για να καταστρέψει -φυσικά- όλη την ανθρωπότητα.

Αυτή είναι η υπόθεση της ταινίας «The Mummy», η οποία σίγουρα θα ενθουσιάσει όσους λατρεύουν τον πολιτισμό και τους θρύλους της Αρχαίας Αιγύπτου -ή απλώς εκείνους που διασκεδάζουν φοβερά με θυμωμένα πλάσματα που ξαναζωντανεύουν. Πρωταγωνιστής είναι ο Τομ Κρουζ, ο οποίος υποδύεται τον Νικ Μόρτον, έναν χαρακτήρα που πεθαίνει σε μία συντριβή αεροσκάφους, αλλά έρχεται πίσω στη ζωή για να νικήσει την Άχμανετ. Και όπως όλοι ξέρουμε, εάν ο Τομ Κρουζ βάλει κάτι στο μυαλό του -στις ταινίες- το καταφέρνει.

Στο πλευρό του βλέπουμε τη σταθερά ανερχόμενη Άναμπελ Γουάλις, γνωστή από την εξαιρετική τηλεοπτική σειρά «The Peaky Blinders». Στην ταινία εμφανίζεται επίσης ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος υποδύεται τον Δρ Τζέκιλ (και Μίστερ Χάιντ).

Το trailer υπόσχεται σίγουρα συναρπαστικές στιγμές με δράση και τρόμο, ό,τι ακριβώς αγαπούν όλοι οι λάτρεις αυτού του κινηματογραφικού θρίλερ.

Το ίδιο ενθουσιασμένος φαίνεται πως είναι και ο ίδιος ο Τομ Κρουζ, ο οποίος μοιράστηκε το trailer στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Τον Ιούνιο του 2017 θα γνωρίσουμε λοιπόν όλοι αυτόν τον νέο κόσμο θεών και τεράτων.