Ο Tom Hardy έχασε ένα στοίχημα με τον Leonardo DiCaprio και τώρα πρέπει να κάνει ένα απαίσιο τατουάζ

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 06:  Leonardo DiCaprio (L) and Tom Hardy attend a Q&A following a BAFTA screening of 'The Revenant' at Empire Leicester Square on December 6, 2015 in London, England.  (Photo by Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 06: Leonardo DiCaprio (L) and Tom Hardy attend a Q&A following a BAFTA screening of 'The Revenant' at Empire Leicester Square on December 6, 2015 in London, England. (Photo by Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images)

Το «The Revenant» («Η Επιστροφή») ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα θέματα συζήτησης των σινεφίλ (και όχι μόνο) το 2015, μια από τις πλουσιότερες πηγές meme για το παγκόσμιο ίντερνετ και η ταινία που χάρισε, επιτέλους, στον Leonardo DiCaprio το πολυπόθητο Όσκαρ Α' Αντρικού.

Τώρα όμως μαθαίνουμε πως εκτός όλων αυτών, το Revenant θα είναι τελικά και η αφορμή για τον Tom Hardy να αποκτήσει ένα κακό τατουάζ. Ένα αρκετά κακό τατουάζ.

Ο Hardy έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο βρετανικό Esquire -η οποία συνοδεύεται από μια φωτογράφηση που θα εκτιμήσουν δεόντως οι γυναίκες φαν του ηθοποιού, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα- όπου και αποκάλυψε πως είναι υποχρεωμένος να χτυπήσει ένα τατουάζ με το γραφικό χαρακτήρα του Leonardo DiCaprio. Πόσο άσχημο μπορεί να είναι αυτό, σκέφτεστε;

Χαίρομαι που ρωτήσατε.

Λοιπόν, η ιστορία έχει ως εξής. Ο Hardy δεν πίστευε πως η Ακαδημία θα του έδινε υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Αντρικού, επειδή έπαιζε έναν σκληρό, άκαρδο κυνηγό που δεν σου προκαλούσε την παραμικρή συμπάθεια. Ο DiCaprio όμως, πίστευε σε αυτόν κι έτσι έβαλαν ένα στοίχημα: Αν ο Hardy ήταν τελικά υποψήφιος, θα έπρεπε να χτυπήσει στο σώμα του ένα τατουάζ που θα διάλεγε ο συμπρωταγωνιστής του, διαφορετικά θα ήταν ο DiCaprio αυτός που θα έκανε ένα τατουάζ που θα διάλεγε ο Hardy.

Όπως όλοι ξέρουμε πλέον, ο Hardy ήταν τελικά υποψήφιος στα Όσκαρ του 2015, και παρότι έχασε το χρυσό αγαλματίδιο από τον Mark Rylance του «Bridge of Spies», το στοίχημα εξακολουθεί να ισχύει. Και το τατουάζ που διάλεξε ο DiCaprio για τον φίλο του, είναι το εξής:

«Leo knows everything» (Ο Λίο ξέρει τα πάντα).

Γιατί φυσικά ο DiCaprio θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα για τον Hardy, ο οποίος έχει ήδη μια αρκετά μεγάλη συλλογή από τατουάζ πάνω στο σώμα του, είναι πως ο γραφικός χαρακτήρας του Leo είναι, για να το θέσουμε ευγενικά, χάλια.

«Το έγραψε με αυτά τα πραγματικά σκ@τένια γράμματα», λέει ο Hardy στο Esquire. «Και του είπα “Εντάξει, θα το κάνω, αλλά θα πρέπει να το γράψεις σωστά”».

Και τώρα όλοι σκεφτόμαστε πόσο απαίσιος μπορεί να είναι ο γραφικός χαρακτήρας του DiCaprio για να κάνει μέχρι και τον ακομπλεξάριστο Hardy να βάλει τα όριά του.