Αυτά θέλει η Αρμάνι Μιλάνο για Τζεντίλε

Αυτά θέλει η Αρμάνι Μιλάνο για Τζεντίλε
sport24

Tην Τρίτη (13/12) το Sport24.gr αποκάλυψε το περιεχόμενο της συζήτησης του Αλεσάντρο Τζεντίλε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods. Βασικό ζητούμενο από την "πράσινη" πλευρά; Έλα, αλλά για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο!

Αυτό έδωσε το "τριφύλλι" στον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ ως βάση για οποιαδήποτε -επί της ουσίας- συζήτηση που θα φορά σε συμβόλαιο συνεργασίας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει διαφωνία ανάμεσα σε δύο πλευρές που θέλουν συνεργαστούν. Το μείζον όμως παραμένει άλλο. Η Αρμάνι Μιλάνο.

Η ιταλική ομάδα είναι αυτή που θα πάρει τις όποιες αποφάσεις για το μέλλον του άλλοτε αρχηγού της, αφού υπάρχει ακόμη στο τραπέζι το συμβόλαιο που τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Κι όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι εύκολο μια ομάδα να το "σκίσει" ελαφρά τη καρδία -πέρα από το εξάμηνο του δανεισμού-, δίχως να αποκομίσει κάποιο όφελος. Ακόμα και στην περίπτωση της Αρμάνι που ως γνωστόν δεν επιθυμεί να έχει τον Αλεσάντρο Τζεντίλε στο ρόστερ της.

Γι αυτό και η ιταλική ομάδα έχει θέσει κάποια βάση για να συζητήσει με τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Είτε είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods είτε άλλος.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Το βασικό είναι ότι μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης(13/12) ουδείς από το "τριφύλλι" είχε επικοινωνήσει ή προσεγγίσει άνθρωπο της Αρμάνι Μιλάνο. Ο λόγος; Εξηγήθηκε μια μέρα νωρίτερα στο Sport24.gr: ο παίκτης καλείται να βρει ο ίδιος τη λύση με την ομάδα του και επιστρέψει "ελεύθερος" να υπογράψει στην ομάδα του "τριφυλλιού".

Από εκεί και πέρα, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά τις κινήσεις των "κόκκινων" σε περίπτωση που προκύψει επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Τι αναφέρουν αυτά; Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα δεν κλείνει κάποια πόρτα ευρωπαϊκής ομάδας, παρά μόνο αυτές που προέρχονται από την Ιταλία.

Η απόφαση που έχει παρθεί είναι για εξάμηνο δανεισμό και μετέπειτα συζήτηση για πώληση. Τι προσδοκούν στο Μιλάνο; Να κάνει ένα πολύ καλό εξάμηνο ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ, να ανεβάσει τις "μετοχές" του και να υπάρχει η δυνατότητα πώλησης. Γι αυτό και η εντολή που του έχουν δώσει είναι να βρει ομάδα για έξι μήνες, με το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου πληρωμένο από τους ίδιους. Θέλουν δηλαδή να τον κάνουν πιο ελκυστικό για τις ομάδες.

Μέχρις εκεί όμως. Δεν δείχνουν διάθεση να "σκοτώσουν" την επένδυσή τους ή να λειτουργήσουν με τρόπο που θα παραπέμπει σε ξεπούλημα. Γι αυτό και δεν έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να τον αφήσουν ελεύθερο από τώρα (κάτι στο οποίο προσδοκά ο Παναθηναϊκός Superfoods).

Αυτό που διέρρεε από την Ιταλία μέχρις αργά το βράδυ κάνει λόγο για διάθεση της Αρμάνι Μιλάνο να μιλήσει για οριστική αποχώρηση του παίκτη ΜΟΝΟ το καλοκαίρι. Όχι νωρίτερα.

Κάτι που βέβαια μπορεί να αλλάξει εφόσον εμφανιστεί στο προσκήνιο ομάδα που θα της δώσει κάποιο ποσό ως buy out. Εκεί, θα αλλάξουν όλα. Στον ορίζοντα πάντως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

Σε όσα αναφέραμε προσθέστε κάτι ακόμη: οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως την Τρίτη (13/12) το βράδυ υπήρξε συνάντηση κορυφής στην Αρμάνι Μιλάνο. Εκεί όμως δεν συζητήθηκε κάτι ουσιαστικό για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε. Κι αυτό δείχνει πως στην ιταλική ομάδα δεν σκέφτονται κάτι διαφορετικό από το αρχικό τους πλάνο: τον εξάμηνο δανεισμό.

Τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν εφόσον ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πείσει τη διοίκηση της Αρμάνι Μιλάνο πως το καλύτερο για όλες τις πλευρές είναι να μείνει άμεσα ελεύθερος.

Πηγή: SPORT 24

Δημοφιλή