Υπάρχει μια σκηνή στο νέο trailer του «Dunkirk» που έχει αναστατώσει το Twitter

Ο Christopher Nolan επέστρεψε με την πρώτη του αμιγώς πολεμική ταινία (όλοι οι μεγάλοι σκηνοθέτες πρέπει να γυρίσουν μια πάρα πολύ σοβαρή πολεμική ταινία στην καριέρα τους, είναι κάτι σαν μάστερ), το «Dunkirk», του οποίου το trailer κυκλοφόρησε χτες, Τετάρτη, και είναι όντως αρκετά εντυπωσιακό.

Στην ταινία, η οποία τοποθετείται χρονικά στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και αφορά στην ιστορική Μάχη της Δουνκέρκης, πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, καθώς και ο τραγουδιστής του διάσημου boyband One Direction, Harry Styles, ο οποίος κάνει το πρώτο του μεγάλο βήμα στον κινηματογράφο.

Και εδώ ακριβώς είναι που το trailer του Dunkirk προκάλεσε αναστάτωση στον κόσμο του Twitter.

Δεν ήταν τα πλάνα με τα πτώματα που κείτονται παραταγμένα στην ακτή που σόκαραν το κοινό, δεν ήταν ο ανατριχιαστικός ήχος των οβίδων που σκάνε πάνω στα κεφάλια των στρατιωτών, ήταν η σκηνή που δείχνει τον Styles να πνίγεται.

Αν βάλετε το hashtag #Dunkirk στο Twitter, θα διαπιστώσετε πως οι περισσότεροι χρήστες της πλατφόρμας ασχολούνται κυρίως με την εν λόγω σκηνή παρά με οτιδήποτε άλλο δείχνει το trailer.

Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν αρκετοί θάνατοι στην ταινία, βρισκόμαστε στον B' Παγκόσμιο άλλωστε, αλλά αν είστε φαν του Harry Styles δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ναι, μπορεί να πεθάνει κάποια στιγμή, σίγουρα όμως δεν θα πεθάνει στη σκηνή που επέλεξαν να εμφανίσουν στο trailer. Αν βέβαια είστε τυχεροί και ο Nolan είναι λάτρης των One Direction, μπορεί να ακολουθήσει τους στίχους τους και να του χαρίσει τη ζωή: