ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/12/2016 16:43 EET | Updated 27/12/2016 16:44 EET

Τι περιμένει και... κλωτσάει ο Ανσαριφάρντ

Contra

Προκαλεί όντως πολλές απορίες η υπόθεση της μετακίνησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό. Μια υπόθεση που έμοιαζε φαινομενικά εύκολη για τους “ερυθρόλευκους” αλλά φαίνεται ότι κάπου κολλάει. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έως την Πρωτοχρονιά αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά και ο παίκτης να αποτελέσει παίκτη των πρωταθλητών. Επειδή όμως, στις μεταγραφικές περιόδους πολλά έχουν δει τα μάτια μας, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Ανσαριφάρντ είναι προς το “έρχεται” στον Ολυμπιακό και όχι προς το “απομακρύνεται”.

Οι Πειραιώτες με τον Πανιώνιο θα τα βρουν σε... δυο λεπτά. Τα 400 χιλιάδες ευρώ που είναι το “μπάι άουτ” του, δεν αποτελούν εμπόδιο σε καμία περίπτωση. Κατά συνέπεια, το εμπόδιο ΔΕΝ είναι ο Πανιώνιος. Και για αυτό το λόγο τις τελευταίες μέρες η συζήτηση έχει πάει στο πώς θα καμφθούν οι αντιστάσεις του Ιρανού.

Προς τα έξω βγαίνει ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει υπερβολικές απαιτήσεις για τον πελάτη του. Δεν είναι ψέματα. Όντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητάει υπερβολικά ποσά τύπου 700 με 750 χιλιάρικα, ετησίως και καθαρά. Επίσης, αυτό που διαρρέει ο Ανσαριφάρντ είναι ότι θα προτιμούσε να πάει σε μία ομάδα που θα ήξερε a priori ότι θα είχε κατά κάποιο τρόπο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ξέρει δηλαδή ότι αν πάει στον Ολυμπιακό, στην... πολ ποζίσιον βρίσκεται πίσω από τον Ιντέγιε και τον Καρντόσο.

Για αυτό το λόγο υπάρχει ακόμα και η σκέψη μήπως τον “καπαρώσουν” οι Πειραιώτες ενόψει καλοκαιριού, να μείνει δανεικός για έξι μήνες στον Πανιώνιο και να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο. Εκτιμάται ούτως ή άλλως ότι ο Ιντέγιε διανύει την τελευταία σεζόν στον Πειραιά και πώς είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι θα φέρει πρόταση πολλών εκατομμυρίων στην ΠΑΕ.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που ψιθυρίζεται στην πιάτσα. Οι όποιες αντιστάσεις του Ανσαριφάρντ ερμηνεύονται από ορισμένους σαν να έχει...ειδοποιηθεί και να περιμένει κάτι άλλο. Όχι φυσικά από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα οι πρωταθλητές παίζουν μπάλα μόνοι τους και δεν έχουν κανέναν αντίπαλο. Δεν υπάρχει ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Παναθηναϊκός, ούτε ΑΕΚ.

Στο παρελθόν, λοιπόν, είχαν υπάρξει δημοσιεύματα για τη Βασιλεία και όχι μόνο. Δεν αποκλείεται όλο αυτό το «τρενάρισμα» από πλευράς Ανσαριφάρντ να έχει να κάνει με τη φιλοδοξία του να βρει ομάδα σε ένα καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και ίσως για αυτό το λόγο να τρενάρει το «ναι» του στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες φυσικά και καλύπτουν τις φιλοδοξίες του, οικονομικές και απο πλευρας πρεστίζ. Αυτό ομως, που τον ενδιαφέρει, είναι να παίζει, να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να μην είναι ο τρίτος φορ σε μία ομάδα, συμπληρώνοντας ουσιαστικά το ρόστερ της. Αυτές τις βλέψεις έχει για τον εαυτό του...

Όπως και να 'χει, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι δεν αποκλείεται είτε έτσι, είτε αλλιώς εώς την Πρωτοχρονιά να έχει τελειώσει η ιστορία με τον Ανσαριφάρντ. Αυτή τη στιγμή γέρνει προς... Πειραιά μεριά. Αλλά είπαμε: σε μεταγραφικές υποθέσεις, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένο!

Πηγή: contra.gr

Sponsored Post