Αυτή είναι η ηθοποιός που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα το 2016

Το 2016 δεν ήταν καλή χρονιά για κάποιους, αλλά η Scarlett Johansson δεν ήταν μία από αυτούς. Εκτός ότι κατάφερε να επιβιώσει το 2016, πράγμα που δεν ήταν εύκολο για πολλούς, ανακηρύχτηκε από το Forbes ως η ηθοποιός που έβγαλε τα περισσότερα χρήματα την χρονιά που πέρασε, με τις ταινίες της να «βγάζουν» 1,2 δις δολάρια παγκοσμίως.

Ο ρόλος της ως Black Widow στην ταινία «Captain America: Civil War», η οποία είχε κέρδος 1,15 δισεκατομμύρια δολάρια, ήταν ο λόγος που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, ενώ η ταινία «Hail, Caesar!» την βοήθησε επίσης.

Στην δεύτερη θέση της λίστας του Forbes ισοβαθμούν οι συμπρωταγωνιστές της Johansson, Chris Evans και Robert Downey Jr., ενώ στην τέταρτη θέση είναι η Margot Robbie.

Δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη μισθολογική διαφορά ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες ηθοποιούς, είναι σημαντικό που μία γυναίκα κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Στο παρελθόν η Johansson είχε πει σε συνέντευξη που έδωσε στο Cosmopolitan:

«Είμαι πολύ τυχερή, βγάζω καλά χρήματα και είμαι περήφανη που μία μία γυναίκα ηθοποιός που βγάζει όσα βγάζουν και οι άντρες συνάδελφοί μου».