Δείτε τα πιο εντυπωσιακά βίντεο 360 μοιρών του 2016

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά βίντεο 360 μοιρών του 2016
Youtube/RT

Το Russian Today (RT) δημοσιεύει μια συλλογή από βίντεο 360 μοιρών που σχετίζονται με στιγμές της επικαιρότητας του έτους που μας πέρασε. Όπως τονίζει το ειδησεογραφικό δίκτυο οι δημοσιογραφικές ιστορίες ήταν από μόνες τους σημαντικές όμως με τη συνδρομή της τεχνολογίας απέκτησαν περισσότερη ισχύ.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε την απελευθέρωση της Παλμύρας που έγινε τον Μάρτιο και θεωρείτε μια από τις μεγαλύτερες νίκες, τουλάχιστον σε συμβολικό επίπεδο, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Στο βίντεο βλέπουμε και την καταστροφή που υπέστησαν από τους τζιχαντιστές μνημεία που έχουν ιστορία τουλάχιστον 3.000 χρόνων.

Για πρώτη φορά μπορεί να πλοηγηθεί κάποιος μέσα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να νιώσει την αίσθηση από τον χώρο αλλά και το μεγαλείο του σύμπαντος όταν κοιτάει έξω από τον Σταθμό.

Μια άποψη από τη ρωσική βάση στην Αρκτική.

Η επόμενη ημέρα έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια όπου ένα φορτηγό παρέσυρε στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Από 5.500 μέτρα, πάνω από τη ρωσική πόλη Kolomna, έξω από τη Μόσχα, πήδησαν 106 αλεξιπτωτιστές κάνοντας ρεκόρ στους σχηματισμούς ενώ ήταν στον αέρα.

Η Svetlana Kapanina είναι η πιο γνωστή και πετυχημένη κασκαντέρ πιλότος αεροσκαφών εδώ και 30 χρόνια. Πετάει το Sukhoi σαν να είναι παιχνιδάκι και παρά τους τρελούς ελιγμούς και τα ακροβατικά, το πρόσωπό της παραμένει απόλυτα ήρεμο.

Στην Ανατολική Ουκρανία μπορεί η συγκρούσεις να έχουν περιοριστεί όμως η καταστροφή είναι παντού και εμφανής.

Δημοφιλή