ΔΙΕΘΝΕΣ
09/01/2017 05:01 EET | Updated 09/01/2017 05:06 EET

Γυναίκα στις ΗΠΑ κατηγορείται ότι σχεδίασε τον βιασμό και δολοφονία της υιοθετημένης κόρης της

Antonuk via Getty Images
Woman is sitting on an old floor with cracks. She is sad and depressed, covering her face with hands. Studio paper background in behind her.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα στις ΗΠΑ φέρεται να οργάνωσε τον βιασμό και την δολοφονία της έφηβης υιοθετημένης κόρης της για να πραγματοποιήσει μια αρρωστημένη σεξουαλική φαντασίωση.

Η Σάρα Πάκερ φέρεται να είχε προτείνει στον σύντροφό της Τζέικομπ Σούλιβαν να συμμετάσχει στην κακοποίηση της 14χρονης Γκρέις στο σπίτι τους στην βόρεια Πενσυλβάνια, με τον τελευταίο να αποδέχεται την πρόταση. Το καλοκαίρι, το ζευγάρι κατηγορείται ότι πραγματοποίησαν το σχέδιο, βασανίζοντας, βιάζοντας, δηλητηριάζοντας και τελικά στραγγαλίζοντας την έφηβη, την οποία είχε υιοθετήσει η Πάκερ. Στην συνέχεια φύλασσαν για εβδομάδες το πτώμα με σάκο με περιττώματα γάτας, προτού το αφήσουν σε δασώδη περιοχή.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, όμως η υπόθεση βγήκε τώρα στο φως, μετά την εξεύρεση του πτώματος το φθινόπωρο. Μητέρα και σύντροφος βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μακρά λίστα κατηγοριών, όπως ο βιασμός και η ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο βασανισμός του κοριτσιού διήρκεσε, σύμφωνα με τους ίδιους τους κατηγορούμενους, τουλάχιστον 18 ώρες.

Η Σάρακ Πάκερ έχει απολογηθεί για τις πράξεις της ενώπιον του δικαστηρίου. Η ίδια και ο Σούλιβαν βρέθηκαν από τις αρχές στις 30 Δεκεμβρίου στο σπίτι τους χωρίς τις αισθήσεις τους. Όπως φαίνεται, είχαν συμφωνήσει να αυτοκτονήσουν εάν ποτέ έμπαιναν στις λίστες των υπόπτων και χορήγησαν μεγάλες δόσεις ναρκωτικών ο ένας στον άλλο.

Sponsored Post