ΔΙΕΘΝΕΣ
18/01/2017 04:58 EET | Updated 18/01/2017 05:16 EET

Πούτιν: Οι Ρωσίδες ιερόδουλες είναι οι καλύτερες στον κόσμο

Mikhail Svetlov via Getty Images
MOSCOW, RUSSIA - JANUARY 17: (RUSSIA OUT) Russian President Vladimir Putin speeches during his joint press conference with Moldovan President Igor Dodon (not pictured) after their meeting at the Kremlin on January 17, 2017 in Moscow, Russia. Newly elected President of Moldova Igor Dodon visits Russia for the first time. (Photo by Mikhail Svetlov/Getty Images)

Τις καλύτερες ιερόδουλες του κόσμου έχει η Ρωσία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας, Βλάντιμιρ Πούτιν. Στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εκλεγμένο Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος πρόεδρος έκανε μια δήλωση που δίχασε το κοινό, καθώς χαρακτηρίστηκε σεξιστική.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τραμπ πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε νέο σκάνδαλο, σύμφωνα με το οποίο Ρώσοι μυστικοί πράκτορες κατέχουν βίντεο που τον δείχνουν σε ερωτικές περιπτύξεις με Ρωσίδες ιερόδουλες σε ξενοδοχείο στη Μόσχα. Ο μεγιστάνας φέρεται μάλιστα να τους είχε ζητήσει να ουρήσουν στο κρεβάτι προεδρικής σουίτας και το σκάνδαλο μετονομάστηκε σε «Watersports Scandal».

«Αυτός είναι ένας ώριμος άνθρωπος που διοργάνωνε καλλιστεία για πολλά χρόνια. Περιτριγυριζόταν από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. Αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο για να περάσει την νύχτα με γυναίκες χαλαρών ηθών, αν και οι δικές μας είναι σίγουρα οι καλύτερες στον κόσμο», είπε.

«Δεν γνωρίζω τον κ. Τραμπ», συνέχισε. «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, δεν ξέρω τι θα κάνει στην διεθνή αρένα και δεν έχω λόγο να του επιτεθώ, να του ασκήσω κριτική ή να τον υπερασπιστώ».