ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/01/2017 17:16 EET | Updated 18/01/2017 17:36 EET

Επικοινωνία Τσίπρα - Αναστασιάδη με Μπάιντεν

Spencer Platt via Getty Images
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 26: Vice President Joe Biden meets with President of Cyprus Nicos Anastasiades at the United Nations on September 26, 2014 in New York City. World leaders, activists and protesters have converged on New York City for the annual UN General Assembly that brings together global leaders for a week of meetings and conferences. (Photo by Spencer Platt/Getty Images)

Για τα τεκταινόμενα στη Γενεύη την περασμένη εβδομάδα και ειδικότερα για τις αναφορές του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη Διάσκεψη για την Κύπρο, ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μπάιντεν είχε και ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον κ. Μπάιντεν για το συνεχές του ενδιαφέρον για το Κυπριακό, ενώ από την πλευρά του ο αμερικανός αντιπρόεδρος ανέφερε ότι θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται για το Κυπριακό και να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από αυτό και μετά την αλλαγή φρουράς στη διακυβέρνηση των ΗΠΑ, μη αποκλείοντας την εμπλοκή του και στο μέλλον, με κάποιο τρόπο, στις προσπάθειες για διευθέτηση του προβλήματος.