ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ

Ωστόσο ο υποψηφίος των Ρεπουμπλικανών διατηρεί ακόμα το προβάδισμα. Πάντως η Καμάλα «παίζει» χωρίς αντίπαλο στο Δημοκρατικό Κόμμα.
Συνάντηση του ισραηλινού πρωθυπουργού με Μπάιντεν και Χάρις η οποία όμως τελικά δεν θα προεδρεύσει κατά την ομιλία του στο Κογκρέσο. Πορείες σε Ουάσιγκτον και άλλες μεγάλες πόλεις.
Για ακόμη μια φορά οι πολιτικές ελίτ θα επιλέξουν άτομα που θα τους φέρουν ακόμη πιο μακριά από την κοινωνία.
Και η πως η στάση του Μπάιντεν μέχρι την παράδοση των καθηκόντων του θα κρίνει την πορεία της διαδόχου του.
Ένα καταστροφικό ντιμπέιτ για τον Μπάιντεν και μια σφαίρα που κατευθυνόταν προς τον Τραμπ. Μια ανιαρή για πολλούς, επανάληψη των εκλογών του 2020 έλαβε μια απρόσμενη τροπή.
Τα μπρος-πίσω μιας υποψηφιότητας ενός προέδρου που αντιμετώπιζε αμφισβήτηση λόγω ηλικίας ήδη από την πρώτη προεκλογική κούρσα και η 27η Ιουνίου που σήμανε την αρχή του τέλους.
Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ, παραιτείται από υποψήφιος πρόεδρος ο Τζο Μπάιντεν.
Αναφορές στον "αδύναμο" Μπάιντεν, στην Πελόζι που "έχει στραφεί εναντίον του (προέδρου) σαν σκυλί". Πρώτη αναφορά στις Μυστικές Υπηρεσίες: Δεν μου είπαν ποτέ πως υπήρχε απειλή.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δοκιμάζει την ενότητα των Δημοκρατικών, καθώς αντιστέκεται στις εκκλήσεις να παραιτηθεί.
Αμφισβήτηση του Αμερικανού προέδρου και από τον Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με την Washigton Post - Αυξάνονται οι πιέσεις των Δημοκρατικών για να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.