ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ

Η οργισμένη και ειρωνική αντίδραση του πρωθυπουργού της χώρας. «Παροτρύνω τις ΗΠΑ να "καθαρίσουν" τα υπολείμματα του Β΄ ΠΠ ώστε η αλήθεια για τους αγνοούμενους να αποκαλυφθεί».
Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αποφάσισε να μην θέσει σε εφαρμογή σχέδια αφού συζήτησε με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.
Αναμένεται πολύ σύντομα συνάντηση των G7, με σκοπό «την διπλωματική επίλυση της κρίσης στη Μέση Ανατολή», όπως τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι αναμένει το Ιράν να αναλάβει "σύντομα" δράση για αντίποινα εναντίον του Ισραήλ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν δηλώνει πως «εξετάζει» το αίτημα της Αυστραλίας να μπει στο αρχείο η δίωξη σε βάρος του ιδρυτή του WikiLeaks
Μόλις επτά μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.
Με λαμπρότητα τίμησε ο Λευκός Οίκος την επέτειο για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε στον Νετανιάχου πως είναι «απαράδεκτη» η επίθεση εναντίον εθελοντών της ανθρωπιστικής οργάνωσης WCK.
Ο Κρις Βαν Χόλεν εξέφρασε τις απόψεις πολλών Δημοκρατικών που ζητούν σκληρότερη στάση απέναντι στο ισραήλ κι όχι αποστολή όπλων.