ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/01/2017 04:20 EET | Updated 21/01/2017 04:20 EET

Η περίεργη υπογραφή του Τραμπ που έκλεψε την παράσταση και τι αποκαλύπτει για τον ίδιο

JIM WATSON via Getty Images
US President Donald Trump signs an executive order as Vice President Mike Pence and Chief of Staff Reince Priebus look on at the White House in Washington, DC on January 20, 2017. / AFP / JIM WATSON (Photo credit should read JIM WATSON/AFP/Getty Images)

Ναι, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον και επισήμως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Τι σημαίνει αυτό, εκτός από το ότι αυτός ο κόσμος δεν πάει καθόλου μα καθόλου καλά; Ότι ο ίδιος έπρεπε να βάλει την υπογραφή του σε μία σειρά από εξαιρετικά σημαντικά έγγραφα.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται ότι τράβηξε την προσοχή του κόσμου δεν ήταν το τι υπέγραψε, αλλά το πώς. Λογικό θα έλεγε κανείς, αφού η υπογραφή του μοιάζει έτσι:

Τι σημαίνει όμως ο γραφικός χαρακτήρας στην υπογραφή του Τραμπ; Σύμφωνα με την Τρέισι Τράσελ, του Βρετανικού Ινστιτούτου Γραφολογίας, «η υπογραφή του εκφράζει την έντονη φιλοδοξία του, τον δυναμισμό του και ότι δεν φοβάται. Είναι διψασμένος για δύναμη, έχει δυνατή θέληση και είναι πεισματάρης». Να και κάτι που ξέραμε και χωρίς να δούμε το πώς γράφει.

Σας έχουμε και άλλα, εξίσου δυσοίωνα. Σύμφωνα με την Τράσελ, ο Τραμπ δεν είναι τόσο καλός στο να ακούει, αλλά σίγουρα του αρέσουν οι δυνατές διαπραγματεύσεις, αφού είναι πολύ καλός στο να είναι άμεσος, τολμηρός και ισχυρογνώμων. Κάτι είχαμε καταλάβει, είναι η αλήθεια.

Ωστόσο, η ειδικός διακρίνει και κάτι που κανείς από εμάς δεν έχει δει έως τώρα, ότι δηλαδή ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει μέσα του και κάποια διάθεση για ευελιξία. Για να δούμε κατά πόσο αυτό θα φανεί τους επόμενους μήνες...