Η Meryl Streep και ο Ryan Gosling μας προσέφεραν την πιο τρυφερή στιγμή των SAG Awards

LOS ANGELES, CA - JANUARY 29:  Actors Meryl Streep (L) and Ryan Gosling attend the 23rd Annual Screen Actors Guild Awards Cocktail Reception at The Shrine Expo Hall on January 29, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
LOS ANGELES, CA - JANUARY 29: Actors Meryl Streep (L) and Ryan Gosling attend the 23rd Annual Screen Actors Guild Awards Cocktail Reception at The Shrine Expo Hall on January 29, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Τα SAG Awards που έγιναν χτες, Κυριακή, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν πολιτικό αέρα, αφού έγιναν λίγες ώρες μετά το διάταγμα του Τραμπ για την μετανάστευση και το κλείσιμο των συνόρων. Φυσικά, το Χόλιγουντ δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την κίνηση και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενότητας και ανθρωπιάς.

Πέρα από τους εντυπωσιακούς λόγους και τις δηλώσεις που έκαναν πολλοί καλλιτέχνες και τα βραβεία που δόθηκαν ένα μικρό στιγμιότυπο ήταν εκείνο που τράβηξε την προσοχή αρκετών μέσων.

Ήταν η στιγμή που η Meryl Streep, που έχασε το βραβείο από την Emma Stone, έσκυψε να φιλήσει τον Ryan Gosling για να τον χαιρετήσει και του έφτιαξε το παπιγιόν που μάλλον είχε λίγο φύγει στο πλάι.

Αυτή η τρυφερή στιγμή ήταν αρκετή για να ενθουσιάσει το διαδίκτυο και να μας κάνει, μία φορά, να θέλουμε να πάρουμε αγκαλιά την υπέροχη Meryl Streep.