ΕΙΔΗΣΕΙΣ
08/02/2017 09:40 EET | Updated 08/02/2017 09:41 EET

Mobile Live Streaming: Δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης βίντεο από κινητά για το YouTube

Sergei Konkov via Getty Images
ST PETERSBURG, RUSSIA - DECEMBER 2, 2016: A smartphone with the mobile version of the Youtube video sharing website on the screen, in front of a computer screen showing the Youtube logo, Sergei Konkov/TASS (Photo by Sergei Konkov\TASS via Getty Images)

Τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης από κινητά παρέχει πλέον το YouTube- σε πρώτη φάση σε κάθε δημιουργό περιεχομένου με πάνω από 10.000 συνδρομητές (όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στους υπόλοιπους χρήστες.

Με τη δυνατότητα της ζωντανής μετάδοσης να έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή YouTube για κινητά, το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης για να αρχίσει να μεταδίδει είναι να ανοίξει το YouTube και να πατήσει το κουμπί «τραβήξτε».

Τα βίντεο σε ζωντανή μετάδοση θα έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις με τα κανονικά YouTube βίντεο. Μπορούν να αναζητηθούν, να βρεθούν μέσω προτάσεων ή λιστών αναπαραγωγής, και να προστατευθούν από ανεπιθύμητη χρήση.

«Οι ζωντανές μεταδόσεις μας για κινητά χρησιμοποιούν την σταθερή και σίγουρη δομή του YouTube, δηλαδή θα είναι γρήγορες και αξιόπιστες, σαν το YouTube που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε. Και εργαζόμαστε σε πολύ στενή συνεργασία με εκατοντάδες δημιουργούς για να βελτιώσουμε την εμπειρία των μεταδόσεων για κινητά, την ώρα που μεταδίδουν από ένα καράβι ή απαντούν σε ζωντανές κλήσεις από θαυμαστές τους. Με βάση τα σχόλιά τους, βελτιώσαμε τη ροή των μηνυμάτων στην ζωντανή συνομιλία (η λήψη και η προβολή δύο χιλιάδων μηνυμάτων το δευτερόλεπτο είναι κάτι δύσκολο να διαβάσεις σε πραγματικό χρόνο!) και να επιμένουμε για καλύτερη ποιότητα μετάδοσης σε όλες τις συσκευές» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Google (στην οποία ανήκει το YouTube).

Sponsored Post