ΔΙΕΘΝΕΣ
10/02/2017 11:00 EET | Updated 10/02/2017 11:01 EET

Βίντεο: Μητέρα προσπαθεί να σώσει την δίχρονη κόρη της από τον βίαιο απαγωγέα τους

YouTube

Η αγωνιώδης προσπάθεια μιας μητέρας να σώσει τα παιδιά της από τον ίδιο τους τον πατέρα που σκόπευε να τα απαγάγει καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού. Το περιστατικό συνέβη στο Σινσινάτι τον Ιούλιο και έκτοτε ο άνδρας έχει συλληφθεί.

Το βίντεο, που βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα, δείχνει ένα αυτοκίνητο να σταματά σε φασφουντάδικο όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει μέσα από το αυτοκίνητό του. Ξαφνικά, μια γυναίκα φαίνεται να βγαίνει βίαια από το όχημα, έχοντας στα χέρια της ένα δίχρονο κορίτσι. Η ίδια προσπαθεί να πλησιάσει το κατάστημα για να παραδώσει το νήπιο στην ταμεία, όμως ο οδηγός του ΙΧ προσπαθεί να την τραβήξει δια της βίας μέσα στο αυτοκίνητο. Τρία ακόμα παιδιά φαίνονται να βρίσκονται εγκλωβισμένα στις πίσω θέσεις, ενώ η ταμίας έχει βγάλει τα χέρια της έξω από το γκισέ για να βοηθήσει την μητέρα.

Το βίντεο καταλήγει δείχνοντας τον άνδρα να αρπάζει το δίχρονο κορίτσι και να διαφεύγει με το όχημα, στο οποίο βρίσκονταν και τα υπόλοιπα τρία παιδιά της γυναίκας. Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο άνδρας δεν ήταν άλλος από τον βιολογικό πατέρα των παιδιών, ο οποίος δεν είχε την επιμέλειά τους και προσπαθούσε να τα απαγάγει. Ο ίδιος είχε εισέλθει στο σπίτι της οικογένειας και, αφού ξυλοκόπησε άγρια την μητέρα, τοποθέτησε το ημιλιπόθυμο σώμα της στην θέση του συνοδηγού και τα τέσσερα παιδιά στα πίσω καθίσματα.

Η γυναίκα ανέκτησε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν ήδη στο όχημα. Ο απαγωγέας οδηγούσε για ώρες προς άγνωστη κατεύθυνση και την χτυπούσε συνεχώς, προκαλώντας μώλωπες σε όλο της το σώμα. Η ίδια παρέμεινε ψύχραιμη και περίμενε υπομονετικά το όχημα να σταματήσει. Μόλις ο άνδρας σταμάτησε σε ένα ταχυφαγείο, εκείνη βγήκε έξω, ζητώντας βοήθεια από την ταμία. Παρότι αυτός κατάφερε να διαφύγει με τα παιδιά, οι υπάλληλοι του καταστήματος είχαν καλέσει τις αρχές και ο ίδιος συνελήφθη λίγες ώρες μετά. Κατηγορείται για επίθεση σε βαθμό κακουργήματος και για την απαγωγή πέντε ανθρώπων.