ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/02/2017 09:24 EET | Updated 10/02/2017 09:24 EET

Μεγάλη η ζήτηση ανδρών στρίπερ στο βόρειο Λονδίνο, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο

Kurgu128 via Getty Images
We left a tip under the suspenders

Η προσφορά ανδρών που κάνουν στριπτίζ επ' αμοιβής δεν ικανοποιεί την ζήτηση στο βόρειο Λονδίνο, σύμφωνα με την Daily Mirror. Μια εταιρεία μάλιστα με το όνομα «Butlers with Bums» απευθύνθηκε στην εφημερίδα για να ζητήσει βοήθεια στην εύρεση νέων 23-40 ετών που θα ήθελαν να εργαστούν στην συγκεκριμένη βιομηχανία.

«Έχουμε μεγάλη ζήτηση για γυμνασμένους μπάτλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο για μπάρτσελορ πάρτι, πάρτι γενεθλίων και εταιρικές εκδηλώσεις, όμως η έλλειψη είχε επιπτώσεις σε ορισμένες περιοχές», είπε ο Νταν Χάρλεϊ, διευθυντής της εταιρείας.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, οι περισσότεροι άνδρες που κάνουν στριπτίζ ως μπάτλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι άνδρες της διπλανής πόρτας που κάνουν άλλες δουλειές το πρωί. Για κάθε «σόου» συνήθως λαμβάνουν 300 λίρες, ενώ δεν χρειάζεται πάντοτε να βγάλουν όλα τους τα ρούχα. Προϋπόθεση όμως είναι οι άνδρες να είναι καλογυμνασμένοι και «περιποιημένοι».

Το στριπτίζ ανδρών και γυναικών σε μπάρτσελορ πάρτι ή γενέθλια είναι σύνηθες στην Αγγλία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει και στην χώρα μας. Αποτελεί μια αμφιλεγόμενη εργασία, συχνά συγκρινόμενη με την πορνεία. Ωστόσο, μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων υποστηρίζουν ότι, εφόσον ο/η πελάτης και ο/η στρίπερ είναι ενήλικες και δίνουν την συγκατάθεσή τους, το στριπτίζ δεν είναι μεμπτό, ούτε ανήθικο.

Sponsored Post