ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/02/2017 03:54 EET | Updated 15/02/2017 03:54 EET

Οι πρώτες σκέψεις του Μπέντο με Σισοκό, Ρέτσο και Ανδρούτσο!

Sport 24

Nα λοιπόν που κάτι έδειξε ο Πάουλο Μπέντο στην πρώτη "πρόβα" που έκανε στο Ρέντη. Και μάλιστα, φαίνεται να προκύπτουν και κάποιες εκπλήξεις, αν και εφόσον κατεβάσει κόντρα στην Οσμάνλισπορ σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στο Ρέντη.

Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να επισημανθεί ότι είναι ανοικτό το ποιος θα επιλεγεί στον "άσο". Από εκεί που όλα έδειχναν ότι θα κατέληγε στον Λεάλι, ξαφνικά απέκτησε προβάδισμα ο Καπίνο!

Το αξιοσημείωτο είναι άλλο όμως. Ο Μπέντο σκέφτεται πολύ σοβαρά την παρουσία του Αλί Σισοκό στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια! Τον Γάλλο είχε στις πρώτες δοκιμές και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Όπως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και το γεγονός ότι ο Ελιουνούσι φαίνεται να παραδίδει τη σκυτάλη στον... Ανδρούτσο και όχι στον Μανθάτη. Ο Νορβηγός δεν προπονήθηκε και πιθανότατα θα μείνει εκτός μάχης. Οπότε, ο Μπέντο βλέπει στο πρόσωπο του Ανδρούτσου τον αντικαταστάτη του!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον "κόφτη", ο Ρέτσος με βάση τις πρώτες δοκιμές δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Ρομαό.

Με λίγα λόγια, λαμβάνοντας υπόψη τις πρώτες δοκιμές του Μπέντο ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στους Τούρκους με τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσο, Μάρτινς, Φορτούνη, Ανδρούτσο, Σεμπά και Καρντόσο.

Πηγή: Sport 24

Sponsored Box