ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17/02/2017 16:58 EET | Updated 17/02/2017 17:01 EET

Δύο φορμάκια και... 452 σύριγγες. Η φωτογραφία που συγκίνησε το ίντερνετ

Οι Lauren και ο Garyt Walker προσπαθούσαν πολύ καιρό για να αποκτήσουν ένα μωρό. Πάνω από δύο χρόνια. Μετά από δύο εξωσωματικές, τρεις αποτυχημένες εμβρυομεταφορές και... 452 ενέσεις, τα κατάφεραν.

Και ανακοίνωσαν τη διπλή εγκυμοσύνη με μια συγκλονιστική φωτογραφία: δύο φορμάκια που το ένα γράφει «άξιζε η αναμονή» και πολλές, πολλές σύριγγες. Όσες χρειάστηκαν για να τους φέρουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Προσευχόμασταν επί 953 ημέρες… 452 βελόνες, χιλιάδες δάκρυα, 1 διορθωτική χειρουργική επέμβαση, 4 προσπάθειες clomid/letrozole, 2 εξωσωματικές, 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορές και έναν καταπληκτικό Θεό» έγραψε η 28χρονη Lauren και η φωτογραφία της έγινε viral. Αυτά όμως είναι στο παρελθόν γιατί τον Αύγουστο του 2017, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ο Duke και η Diana θα έρθει για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

«Όταν ξεκινήσαμε, γνωρίζαμε πως έπρεπε να παλέψουμε με διάφορα θέματα που είχα» εξήγησε η ίδια στο ABC News.

Έτσι, αποφάσισε να υποβληθεί σε θεραπείες εξωσωματικής. Ωστόσο απέβαλε δύο έμβρυα τον Σεπτέμβριο του 2014. Μετά από άλλον ένα γύρο θεραπείας, απέβαλε άλλα δύο έμβρυα, τρεις μήνες αργότερα.

«Η δουλειά κάθε μητέρας είναι να προστατεύει τα παιδιά της και να τα κρατάει ασφαλή» λέει η ίδια συγκινημένη. «Και κάθε φορά που τα έβαζαν μέσα μου, δεν μπορούσα να το κάνω».

Το ζευγάρι είχε ξοδέψει πάνω από 30.000 δολάρια σε θεραπείες. Και παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες και τις απογοητεύσεις, το ζευγάρι παρέμεινε ενωμένο και αγαπημένο.

Τελικά αποφάσισαν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη. Πήραν ένα δάνειο 16.000 δολαρίων και άρχισαν και πάλι θεραπείες τον περασμένο Οκτώβριο. Χωρίς όμως να πουν τίποτα στην οικογένεια τους. Και τότε ήρθε το ευχάριστο νέο.

Sponsored Box