Από τον Ryan Gosling έως τον Casey Affleck: 9 ερμηνείες που οι φετινοί υποψήφιοι για Όσκαρ θέλουν να ξεχάσουν

Από τον Ryan Gosling έως τον Casey Affleck: 9 ερμηνείες που οι φετινοί υποψήφιοι για Όσκαρ θέλουν να ξεχάσουν
youtube

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η ερμηνεία της Emma Stone στο La La Land ήταν εξαιρετική ή ότι ο Casey Affleck προκάλεσε αίσθηση στο Manchester By the Sea, ανεξάρτητα με το αν είναι εξαιρετικά αντιπαθής σε κάποιους. Επειδή, όμως, ποτέ κανείς δεν έφτασε απευθείας στην κορυφή, πολύ πριν από αυτές τις εκπληκτικές ερμηνείες, οι φετινοί υποψήφιοι για Όσκαρ είχαν και ορισμένες κακές κινηματογραφικές στιγμές. Χωρίς να θέλουμε να είμαστε κακοί, ας θυμηθούμε μερικούς από τους ρόλους για τους οποίους η Emma Stone, o Casey Affleck, η Nicole Kidman, ο Ryan Gosling και άλλοι υποψήφιοι για τα τα φετινά Όσκαρ δεν θέλουν να θυμούνται, όπως τους κατέγραψε η ιστοσελίδα The Daily Beast.

Casey Affleck

American Pie

Πριν το Manchester By the Sea είχε υποδυθεί τον μεγαλύτερο αδερφό, ο οποίος δίνει συμβουλές για τον σεξ στον άπειρο μικρότερο αδερφό του.

Nicole Kidman

Just Go with It

Η Nicole Kidman ήταν ήδη γνωστή όταν δέχτηκε να υποδυθεί την ανταγωνιστική φίλη της Jennifer Aniston στην ταινία του Adam Sandler και να χορέψει μαζί με μία καρύδα στην κοιλιά της.

Ryan Gosling

Are You Afraid of the Dark?

Εντάξει, εντάξει, ήταν πολύ μικρός ο Ryan Gosling σε αυτή την σειρά, η οποία παιζόταν στο Disney Channel, πρέπει να το παραδεχτούμε. Δεν παύει να είναι, όμως, μία ερμηνεία που θα μας μείνει αξέχαστη, και όχι με την καλή έννοια.

Michelle Williams

Baywatch

Την Michelle Williams την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από το Dawson's Creek, αλλά δεν θυμόμασταν ότι την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση την είχε κάνει στην σειρά Baywatch, το 1994, υποδυόμενη μία θαυμάστρια του Hobie Buchannon, τον γιο του Mitch (aka David Hasselhoff).

Andrew Garfield

Swinging

O Andrew Garfield έδωσε μεγάλο αγώνα μέχρι να καταφέρει να είναι υποψήφιος για τον Α' Ανδρικό Ρόλο για την ταινία «Hacksaw Ridge». Και όταν λέμε μεγάλο αγώνα εννοούμε ότι έπαιξε σε μερικές αρκετά κακές ταινίες και σειρές, όπως το Swinging, όπου υποδυόταν έναν μαθητή, τον οποίο παρενοχλούσε η δασκάλα των καλλιτεχνικών.

Octavia Spencer

Dinner for Schmucks

Πριν υποδυθεί την Minny στην ταινία «Help» και πάρει και Όσκαρ για την ερμηνεία της, η Octavia Spencer είχε υποδυθεί μία πολύ πλούσια γυναίκα που ισχυριζόταν ότι έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με το πνεύμα νεκρών ζώων. Όχι και η καλύτερη δουλειά της, ομολογουμένως.

Emma Stone

Aloha

Το γεγονός ότι η Emma Stone σε αυτή την ταινία υποδύθηκε μία Ασιάτισα, είναι από μόνο του πρόβλημα.

Denzel Washington

The Bone Collector

Μία κακή ταινία τόσο για τον Denzel Washington, όσο και για την Angelina Jolie, όπου ο πρώτος είναι καθηλωμένος, καθότι παράλυτος, σε ένα κρεβάτι και συμβουλεύει την νεαρή αστυνομικό Jolie για να λύσουν μία σειρά μυστήριων φόνων.

Viggo Mortensen

The Prophecy

Οι ηθοποιοί δεν τα πάνε γενικά καλά με τους διαβόλους και τους δαίμονες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Al Pacino στην ταινία «Devil’s Advocate». Οπότε, ο Viggo Mortensen δεν θα μπορούσε να γλιτώσει από αυτή την κατάρα.