ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24/02/2017 04:34 EET | Updated 24/02/2017 04:34 EET

Βίντεο: Είναι αυτός ο χειρότερος σκιέρ που έχει εμφανιστεί ποτέ σε αθλητική διοργάνωση;

YouTube

Ένας σκιέρ (cross country) που εκπροσωπούσε τη Βενεζουέλα στο Nordic World Ski Championships στη Φινλανδία φαίνεται να διεκδικεί επάξια τον τίτλο ενός από τους πιο κακούς σκιέρ στον κόσμο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, ο Αντριάν Σολάνο εκπροσώπησε τη χώρα του στο Lahti 2017 την Τρίτη, αλλά οι επιδόσεις του ήταν μάλλον για κλάματα παρά για βραβείο: Όπως αναφέρθηκε, ο Σολάνο δεν είχε προπονηθεί ποτέ στο χιόνι- αντ'αυτού, είχε εξασκηθεί μόνο σε τροχούς.

Ο Αντριάν ήταν να περάσει έναν μήνα προπονούμενος στο χιόνι στη Σουηδία εν όψει της διοργάνωσης, αλλά απελάθηκε από τη Γαλλία πριν μπορέσει να καταφθάσει, επειδή δεν πίστεψαν πως ήταν όντως σκιέρ. «Όταν έφτασα στο Παρίσι στις 19 Ιανουαρίου, εξήγησα πως προορισμός μου ήταν η Σουηδία για προπόνηση. Δεν πίστευαν ότι κάνω σκι στη Βενεζουέλα. Τους είπα ότι προπονούμαστε σε τροχούς. Είχα μόνο 28 ευρώ πάνω μου και η αστυνομία με κατηγόρησε ότι προσπαθούσα να μεταναστεύσω επειδή τα πράγματα δεν πάνε καλά στη χώρα μου» πρόσθεσε. «Έχασα έναν μήνα προπόνησης στο χιόνι. Αλλά προσπαθώ ακόμα, επειδή είναι το όνειρό μου».

Quizás e caído muchas veces pero lo que realmente cuenta es que siempre seguiré levantándome

A post shared by Adrian Solano (@adriansolano.1) on

Η συγκεκριμένη, θετική του στάση, ωστόσο, προκάλεσε πολύ καλή εντύπωση σε πολλούς χρήστες των social media.