ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/03/2017 16:37 EET | Updated 03/03/2017 17:43 EET

Στηρίζω τις απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέει η Κατερίνα Παπακώστα και διαψεύδει συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ειδήσεις»

Sooc

Διαψεύδει η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, ότι υπήρξε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Ειδήσεις".

Με δήλωσή της στο Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η κα Παπακώστα διευκρινίζει: «Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε. Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών».

Λίγο μετά η διεύθυνση της εφημερίδας «Ειδήσεις» ανακοίνωσε, ότι «το περιεχόμενο της δήλωσης της κυρίας Παπακώστα, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα, είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις» η κ. Παπακώστα διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή καθώς φέρεται να είπε ότι η ΝΔ πρέπει να ψηφίσει τις ελαφρύνσεις που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Πρόσθεσε δε, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ότι «εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Σημειώνεται ότι η νέα εξέλιξη έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά τις ισχυρές αναταράξεις που προκάλεσαν στην ΝΔ όσα είπε ο τέως πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε δημοσιογράφους στη Βουλή, καθώς χαρακτήρισε «τζάμπα μαγκιές τα εκ του ασφαλούς «δεν ψηφίζω». Ο κ. Μεϊμαράκης είχε ενστάσεις για την στάση της ΝΔ, αλλά προέβη σε αυτές τις δηλώσεις όταν άκουσε τον Μ. Βορίδη να λέει (στον Real) ότι ήταν λάθος της ΝΔ που το 2015 (επί Μεϊμαράκη) ψήφισε την συμφωνία.

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης: «Τζάμπα μαγκιά» η στάση Μητσοτάκη για τα μέτρα

Sponsored Post