senenteexe

Περιγράφει τα κρίσιμα λεπτά της δολοφονικής επίθεσης και τι ήταν αυτό που τον έσωσε.Καθ' οδον προς το Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων άλλαξε την "πολύ σκληρή" ομιλία κατά του Μπάιντεν.
Στο ηχητικό απότην ραδιοφωνική συνέντευξη ακούγεται να μιλά ασταμάτητα, χωρίς ειρμό, να παλεύει να βρει τις σωστές λέξεις και φράσεις...μέχρι που κάνει λάθος
Σύντομα μειώσεις τιμών στα ράφια. Πάνω από τα 800 ευρώ ο κατώτατος μισθός είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Star.
Ο Ελληνας της διεθνούς αρένας του δημιουργικού κοσμήματος μιλά στην HuffPost.
Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων με την εικαστική ματιά, στενός συνεργάτης του Βασίλη Ζούλια, ανοίγει τα χαρτιά του.
«Δεν θα βάλω θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές», ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός.
Ο Φραγκίσκος Κωστελένος μιλά στην Έμη Λιβανίου-Ζησιoπούλου για την επιχείρηση εκκένωσης της Μαριούπολης, την μετανάστευση, την συνεργασία Ελλάδας-Δανίας στην ναυτιλία.
Η πραγματική ταυτότητα του Banksy δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ, αλλά η συνέντευξη δίνει στους θαυμαστές του μια σπάνια ευκαιρία να ακούσουν τη φωνή του.
Ο Χαμάντ ισχυρίστηκε στη συνέντευξη ότι δεν υπήρχε καμία εντολή να σκοτωθούν άμαχοι Ισραηλινοί, όταν η Χαμάς εισέβαλε στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.
Η γνωστή εικαστικός που τοποθέτησε ένα ακόμα έργο της σε δημόσιο χώρο, μιλά στην Huffpost για το πως η τέχνη μπορεί να μεταμορφώσει την πραγματικότητα.