Η (ξεκαρδιστική) στιγμή που ένα σμήνος κουνουπιών επιτέθηκε στην Adele πάνω στη σκηνή

BRISBANE, AUSTRALIA - MARCH 04:  Adele performs at The Gabba on March 4, 2017 in Brisbane, Australia.  (Photo by Glenn Hunt/Getty Images)
BRISBANE, AUSTRALIA - MARCH 04: Adele performs at The Gabba on March 4, 2017 in Brisbane, Australia. (Photo by Glenn Hunt/Getty Images)

Αν είναι κάτι σίγουρο για τις συναυλίες της Adele, αυτό είναι πως ως θεατής δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ. Όχι μόνο λόγω της μουσικής και της σπουδαίας ερμηνείας της Αγγλίδας τραγουδίστριας, αλλά και επειδή η Adele είναι κανονική κωμικός πάνω στη σκηνή, αλληλεπιδρά με το κοινό, γελά με τη καρδιά της, βρίζει με αξιολάτρευτα αυθόρμητο τρόπο και, εν ολίγοις, δίνει μια παράσταση που σίγουρα δεν ξεχνάς εύκολα.

Κάτι ανάλογο έγινε και την Κυριακή το βράδυ, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Brisbane της Αυστραλίας. Μόνο που αυτή τη φορά, το αστείο συμβάν που διασκέδασε το κοινό είχε ως έναυσμα μια επίθεση από αέρος στην τραγουδίστρια. Μια επίθεση από κουνούπια.

Η Adele μιλούσε ανέμελη στο κοινό, όταν ξαφνικά άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει πάνω-κάτω στη σκηνή. Η αιτία ήταν ένα αυστραλιανό κουνούπι που προσπαθούσε να της ρουφήξει το αίμα -όπως κάθε κουνούπι, από το οποίο και προσπαθούσε να ξεφύγει. «Ρουφούσε το αίμα μου! Ρουφούσε το αίμα μου!», είπε η τραγουδίστρια στο κοινό, χωρίς ωστόσο να χάσει το χιούμορ της.

Την ώρα που ανακοίνωνε πως δυστυχώς είχε τραυματίσει το ζωύφιο, ένα σμήνος από κουνούπια (τα οποία φαίνονται αχνά στα βίντεο που τράβηξαν οι φαν) την περικύκλωσε, και η Adele άρχισε να ουρλιάζει πως «οι φίλοι του ήρθαν για να το βοηθήσουν» -γελώντας, ταυτόχρονα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το όλο περιστατικό προκάλεσε κύματα γέλιου στο κοινό και έγινε αμέσως viral στα κοινωνικά δίκτυα. Ποτέ δεν απογοητεύεις, Adele.