Ανατροπή: Πίστευαν ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή και τον βιασμό της αλλά διαψεύστηκαν δύο χρόνια μετά

Ανατροπή: Πίστευαν ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή και τον βιασμό της αλλά διαψεύστηκαν δύο χρόνια μετά
Getty Images/iStockphoto

Ανατροπή ήρθε σε μια υπόθεση απαγωγής, που οι αρχές της Καλιφόρνιας είχαν θεωρήσει σκηνοθετημένη, συγκρίνοντάς την μάλιστα με την υπόθεση της ταινίας «Gone Girl».

Ο δικηγόρος και απόφοιτος του Χάρβαρντ Μάθιου Μούλερ καταδικάστηκε σε 40ετη ποινή κάθειρξης, όταν πιάστηκε να εισβάλει στο σπίτι ενός ζευγαριού στην Καλιφόρνια και διαπιστώθηκε πως ήταν το πρόσωπο που είχε απαγάγει το 2015 μια 30χρονη φυσικοθεραπεύτρια.

Η 30χρονη δεν είναι άλλη από την Ντενίζ Χάσκινς, η οποία ισχυριζόταν ότι ένας άνδρας είχε εισβάλει στο σπίτι της, την έδεσε, της έδωσε υπνωτικά χάπια, την απήγαγε και την βίαζε σε ένα δωμάτιο, ενώ ζητούσε λύτρα από τον σύντροφό της επί δύο ημέρες, προτού την αφήσει ελεύθερη λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Κανένας από τους αστυνομικούς στην πόλη Βαλέχο της Καλιφόρνιας δεν την πίστευε, λέγοντας μάλιστα ότι η ίδια είχε σκηνοθετήσει το σκηνικό. Όλα όμως άλλαξαν όταν συνελήφθη πριν λίγους μήνες ο 39χρονος δικηγόρος Μάθιου Μούλερ με την κατηγορία ότι εισέβαλε στο σπίτι ενός ζευγαριού. Οι αρχές σύντομα διαπίστωσαν ότι υπήρχαν στοιχεία που τον συνέδεαν με την υπόθεση της Χάσκινς και ο ίδιος ομολόγησε την απαγωγή. Ο δράστης καταδικάστηκε σε 40ετή ποινή κάθειρξης.

Δημοφιλή