Κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτή την συνέντευξη του Ryan Reynolds και του Jake Gyllenhaal

Κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτή την συνέντευξη του Ryan Reynolds και του Jake Gyllenhaal
youtube

Για τον Ryan Reynolds το γνωρίζαμε ότι έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ και δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του, αλλά για τον Jake Gyllenhaal δεν είχαμε ιδέα. Οι δύο ηθοποιοί με αφορμή την ταινία τρόμου «Life» στην οποία συμπρωταγωνιστούν μίλησαν με τον δημοσιογράφο Kevin McCarthy για την νέα τους ταινία. Τώρα, η λέξη «μίλησαν» ίσως να είναι υπερβολική, αφού οι δύο ηθοποιοί δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε και να λένε αστεία ο ένας στον άλλον. Στο πλαίσιο της προώθησης κάθε ταινίας, οι συντελεστές αναγκάζονται να δίνουν κουραστικές συνεντεύξεις την μία μετά την άλλη, οπότε, μάλλον, αυτή την φορά, ο Reynolds και ο Gyllenhaal αποφάσισαν κάτι διαφορετικό. Να είναι οι διασκεδαστικοί εαυτοί τους!

Η αφορμή έγινε όταν ο δημοσιογράφος προσέφερε στους δύο ηθοποιούς από ένα κλιπ για γραβάτες, εμπνευσμένο από την ταινία Deadpool που πρωταγωνιστεί ο Ryan Reynolds, αλλά ο Gyllenhaal δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από το δώρο και το πέταξε μακριά.

Ακολούθησε το χάος.

Οι δύο ηθοποιοί δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε, να αυτοσαρκάζονται και να κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον. Αν και σε κάποια φάση, ο δημοσιογράφος που κάνει την συνέντευξη φαίνεται να έρχεται σε δύσκολη θέση με την στάση τους, το βίντεο είναι τόσο αστείο που ακόμα και εκείνος αρχίζει να γελά.

Εν τέλει, την τάξη επανέφεραν οι ίδιοι οι ηθοποιοί, αλλά επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε το βίντεο.