«Σταματήστε να βγαίνετε με sexy γυναίκες»: Η συμβουλή ενός σεξιστή που, ευτυχώς, εξόργισε πολλούς

«Σταματήστε να βγαίνετε με sexy γυναίκες»: Η συμβουλή ενός σεξιστή που, ευτυχώς, εξόργισε πολλούς

Οι όμορφες γυναίκες είναι ανούσιες, βαρετές και εγωκεντρικές, έτσι δεν είναι; Όχι, σε καμία περίπτωση. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι οι οποίοι επιμένουν να πιστεύουν κάτι τέτοιο. Όπως ο 40χρονος Νταν Ρότσκαιντ, ο οποίος σε άρθρο στη New York Post, με τίτλο: «Γιατί δεν μπορώ άλλο πια να βγαίνω με sexy γυναίκες», φέρεται να έχει δηλώσει κάτι αντίστοιχο.

O επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη, όπως αναφέρει η New York Post, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του, βγαίνοντας για ραντεβού με 20χρονα ξανθά κορίτσια τα οποία εργαζόντουσαν ως μοντέλα. Ωστόσο, ένιωθε πως κάτι έλειπε από τη ζωή του, σημειώνει.

Γι΄αυτό και αποφάσισε να σταματήσει να βγαίνει με όποιο όμορφο κορίτσι του έριχνε ένα βλέμμα και αντ' αυτού προτίμησε να βγαίνει με γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε να έχει μία εποικοδομητική συνομιλία.

Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να είχε όποια θα ήθελε, όπως υπερηφανεύεται, τελικά επέλεξε να αρραβωνιαστεί μία γυναίκα, ύψους 1,58μ, την Κάρλι Σπρίντελ, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του έχει μία πιο «ήπια ομορφιά».

Περιττό να αναφέρουμε ότι το εν λόγω άρθρο προκάλεσε την αντίδραση των αναγνωστών καθώς είναι σεξιστικό (τουλάχιστον).

Mάλιστα ορισμένοι χρήστες του Twitter άρχισαν να διακωμωδούν την κατάσταση και αναρωτήθηκαν αν η κοπέλα του Ρότσκαιντ είναι με τα καλά της που παραμένει στο πλευρό του, ενώ δημιουργήθηκε και το hashtag #SAVECARLY, που σημαίνει σώστε την Κάρλι.

Πάντως η Κάρλι Σπρίντελ, σχολιάζοντας τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε εναντίον του αρραβωνιαστικού της σε ανάρτησή της το Instagram εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην New York Post, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση των λεγόμενών του. «Ωραία δουλειά New York Post, διαστρεβλώσατε τα λεγόμενα του αρραβωνιαστικού μου, κάνοντάς τον να δείχνει σαν μ@@@@ς (κάτι το οποίο δεν ήταν το ζητούμενο) και εμένα μη ελκυστική. Τίποτα από όσα γράφτηκαν δεν τα έχει πει ο ίδιος στα αλήθεια».

Δημοφιλή