Η Charlize Theron δεν μοιάζει χαρούμενη που ο Vin Diesel μιλάει συνέχεια για το κινηματογραφικό τους φιλί

Η Charlize Theron δεν μοιάζει χαρούμενη που ο Vin Diesel μιλάει συνέχεια για το κινηματογραφικό τους φιλί
YouTube

Οι ερωτικές σκηνές στις ταινίες σίγουρα δεν είναι και ό,τι ευκολότερο για τους ηθοποιούς. Είναι συχνά άβολες, ειδικά εάν δύο πρωταγωνιστές δεν έχουν χημεία ή και την καλύτερη σχέση μεταξύ τους.

Φαίνεται λοιπόν ότι κάτι περίεργο συνέβη ανάμεσα στην Charlize Theron και τον Vin Diesel, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην ταινία «The Fate of the Furious». Εκεί ανταλλάσσουν ένα φιλί, αλλά οι απόψεις διίστανται σχετικά με το κατά πόσο ήταν καλό ή όχι.

Τι εννοούμε; Από τη μία ο Diesel όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για αυτό, αποκαλώντας το μάλιστα ως «τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία των τρέιλερ». Στη ταινία, η Theron υποδύεται την Cipher μία διαδικτυακή τρομοκράτη που καταφέρνει να στρέψει τον χαρακτήρα του Diesel ενάντια στην οικογένειά του. Στη σκηνή, η ηθοποιός στην ουσία πιέζει με τη βία τα χείλη της επάνω στα δικά του.

Ωστόσο, ο Diesel δήλωσε για το φιλί: «Αν πιστεύω ότι το απόλαυσε; Ω ναι Θεέ μου. Ένα φιλί δεν μπορεί να ψέμματα, τα χείλη δεν λένε ψέμματα. Όχι, δεν λένε. Το κατέκτησε».

Η Theron όμως φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.Στην εκπομπή της Ellen Degeneres, «The Ellen Show», άρχισε να χαμογελάει αμήχανα καθώς η δημοσιογράφος την ρώτησε σχετικά.

Τονίζοντας ότι στην ουσία ο χαρακτήρας του Diesel δεν θέλει να την φιλήσει, αφού είναι ερωτευμένος με μια άλλη γυναίκα, είπε: «Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Τριγυρνάει πραγματικά λέγοντας ότι είχα την καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Μου αρέσει οι άνδρες να κουνιούνται περισσότερα. Μοιάζει σαν να επιτίθεμαι στο πρόσωπό του με το στόμα μου

Το βρίσκει όλο αυτό αστείο η Theron ή είναι όντως ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του Diesel; Αν και στην αρχή φαίνεται το πρώτο, στη συνέχεια μάλλον επικρατεί το δεύτερο.

Όπως και να έχει, ό,τι συμβαίνει στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών αποτελεί πάντα ένα μυστήριο!

Δείτε τι είπε η σταρ στην εκπομπή: