ΔΙΕΘΝΕΣ
26/04/2017 09:01 EEST | Updated 26/04/2017 09:01 EEST

23χρονη Αμερικανίδα βετεράνος βασάνισε και σκότωσε τον σκύλο θεραπείας της

Kuzma via Getty Images/ APXEIO

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια γυναίκα βετεράνος πολέμου από την Αμερική βασάνισε και πυροβόλησε θανάσιμα τον σκύλο που της είχαν χαρίσει για να αντιμετωπίσει το μετατραυματικό της στρες.

Η Μαρίνα Ρόλινς φέρεται να οδήγησε στο δάσος τον σκύλος της, Καμπούι, να τον έδεσε σε ένα δέντρο και να τον εκτέλεσε με το όπλο της. Στο σημείο βρισκόταν και ο σύντροφός της που τραβούσε σε βίντεο τα όσα συνέβησαν, ενώ ο ίδιος φέρεται να είχε χτυπήσει νωρίτερα το ζώο.

Η 23χρονη βετεράνος είχε δημοσιεύσει στο Facebook πριν λίγες ημέρες ότι ο Καμπούι θα δοθεί σε άλλη οικογένεια, όπου θα είναι «περισσότερο χαρούμενος». Ωστόσο, αργότερα έγινε γνωστό ότι η ίδια είχε σκοτώσει τον σκύλο, ενώ βίντεο από το συμβάν δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Οι αρχές της Βόρειας Καρολίνας έχουν ήδη συλλάβει την 23χρονη, η οποία ισχυρίζεται ότι ήθελε να απαλλάξει τον σκύλο από την «μιζέρια » του, υποστηρίζοντας ότι ήταν άρρωστο. Υπενθυμίζουμε ότι το ζώο είχε δοθεί στην νεαρή για να την βοηθήσει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που εμφάνισε μετά από μια στρατιωτική αποστολή.

*Ο σκύλος της κεντρικής φωτογραφίας δεν είναι ο σκύλος που εκτελέστηκε.

Sponsored Post