ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/04/2017 16:23 EEST | Updated 28/04/2017 16:42 EEST

Στις Βρυξέλλες για την ειδική Σύνοδο για το Brexit o Αλέξης Τσίπρας

Anadolu Agency via Getty Images
BRUSSELS, BELGIUM - MARCH 10: Greek Prime Minister Alexis Tsipras speaks during a press conference following the European Union (EU) Leaders Summit in Brussels, Belgium on March 10, 2017. (Photo by Dursun Aydemir/Anadolu Agency/Getty Images)

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στην ειδική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το Brexit το Σάββατο.

 

Το Συμβούλιο συνέρχεται το πρωί, με αποκλειστικό θέμα την υιοθέτηση κατευθυντήριων γραμμών για τις διαπραγματεύσεις σχετικά με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

 

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις 9.45 (ώρα Βρυξελλών) το πρωί, στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ενώ λίγη ώρα αργότερα αναμένεται να αφιχθούν οι 27 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 

Οι εργασίες της Συνόδου που θα εξετάσει το άρθρο 50 που αφορά στην αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε., αναμένεται να ξεκινήσουν στις 12.30 (ώρα Βρυξελλών).

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post