ΔΙΕΘΝΕΣ
03/05/2017 10:19 EEST | Updated 03/05/2017 10:19 EEST

«Θα σε σκοτώσω!»: Άγριος καυγάς μεταξύ επιβατών σε πτήση Τόκιο- Λος Άντζελες

Yuya Shino / Reuters
An All Nippon Airways' (ANA) Boeing Co's 787 Dreamliner plane, which flew from Sapporo in Northern Japan, lands at Haneda airport in Tokyo May 26, 2013. REUTERS/Yuya Shino/File Photo

Άλλο ένα περιστατικό...αναταραχής σε πτήση, η οποία δεν οφείλεται στον καιρό, σε κενό αέρος ή σε τεχνικό πρόβλημα, έλαβε χώρα σε πτήση της All Nippon Airways από το Τόκιο με προορισμό το Λος Άντζελες, όταν δύο επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια.

Όπως είπε στην Washington Post o Corey Hour, ο οποίος και κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό, το αεροπλάνο δεν είχε ακόμα απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκιο, όταν ένας άνδρας με κόκκινο πουκάμισο γύρισε ξαφνικά προς τα πίσω και είπε σε έναν άλλο επιβάτη, με γκρι μπλουζάκι, ότι «θα τον σκοτώσει».

«Απλά το'χασε. Κανείς δεν ξέρει γιατί» είπε σχετικά ο Corey Hour.

Ακολούθησε καταιγισμός από γροθιές, με τον άνδρα με το κόκκινο πουκάμισο να φωνάζει «θα σε σκοτώσω».

Μέλη του προσωπικού προσπαθούν να τους χωρίσουν, και κάποια στιγμή καταφέρνουν να τον απομακρύνουν, ενώ σε κάποια φάση ακούγεται να λέει κάτι για «Αμερική». Ωστόσο επιστρέφει και ξαναρχίζει την καυγά, ενώ μια αεροσυνοδός δέχεται και αυτή χτυπήματα όταν προσπαθεί να τους χωρίσει. Εκεί, όπως είπε ο Hour, σταμάτησε να βιντεοσκοπεί και παρενέβη, με τον άνδρα με το κόκκινο πουκάμισο να φωνάζει «νομίζετε ότι είμαι τρελός; Τι θα γίνει με την κυβέρνηση;».

Σύμφωνα με τον Hour, φώναζε κάτι για την κυβέρνηση και τη διαφθορά, χωρίς να διευκρινίζει ποια κυβέρνηση, ενώ, όπως ανέφερε το Japan Today, όταν απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο άρπαξε έναν εργαζόμενο της All Nippon Airways από τον λαιμό- για να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για επίθεση. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 44χρονο Αμερικανό- αν και δεν έγιναν γνωστά άλλα στοιχεία.

Sponsored Box