Ο Ryan Reynolds θέλει να γνωρίζουμε όλοι πόσο αγαπάει την Blake Lively

Actor Ryan Reynolds and wife Blake Lively arrives for the Time 100 Gala in the Manhattan borough of New York, New York, U.S. April 25, 2017.   REUTERS/Carlo Allegri
Actor Ryan Reynolds and wife Blake Lively arrives for the Time 100 Gala in the Manhattan borough of New York, New York, U.S. April 25, 2017. REUTERS/Carlo Allegri

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Τόσο αγαπημένο που όταν τους σταμάτησε στο Met Gala ο φωτογράφος Brandon Stanton, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το Humans of New York, μία σειρά από πορτραίτα και συνεντεύξεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δεν θα μπορούσαν παρά να μοιραστούν μία γλυκιά πλευρά της σχέσης τους.

Ο Reynolds μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την γυναίκα του και μητέρα των δύο παιδιών του και τόνισε πως εκείνη τον έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

«Πάντοτε απαντά με ενσυναίσθηση. Αντιμετωπίζει τον θυμό με ενσυναίσθηση. Αντιμετωπίζει το μίσος με ενσυναίσθηση. Θα αφιερώσει χρόνο να σκεφτεί τι συνέβη σε κάποιον όταν ήταν πέντε ή έξι ετών. Και με έχει κάνει κι εμένα άνθρωπο με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση. Είχα μία πολύ διαταραγμένη σχέση με τον πατέρα μου. Πριν πεθάνει με έκανε να θυμηθώ πράγματα που δεν ήθελα να θυμηθώ. Με έκανε να θυμηθώ τις καλές στιγμές.», είπε ο Reynolds.