ΔΙΕΘΝΕΣ
06/05/2017 13:19 EEST | Updated 06/05/2017 13:20 EEST

Ανατριχιαστικές εικόνες: Άνδρας στην Αγγλία σέρνει την βαλίτσα όπου έκρυβε το πτώμα της πρώην συντρόφου του

YouTube

Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που δείχνουν τον 43χρονο Kostadin Kostov να κυκλοφορεί σε πόλη της Αγγλίας με μια βαλίτσα, στην οποία φέρεται να είχε κρύψει το πτώμα της 38χρονης πρώην συντρόφου του.

Η Βουλγάρα Gergana Prodanova, μητέρα τριών παιδιών, πιθανολογείται ότι δολοφονήθηκε από τον Kostov τον προηγούμενο Αύγουστο. Κάποιος είχε κλείσει το πτώμα της σε μια βαλίτσα, την οποία στην συνέχεια πέταξε στις γραμμές του τρένου, ώστε να κρύψει τα ίχνη του.

Όμως, βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, κατάφερε να «πιάσει» το πρόσωπο του άνδρα που άφησε την βαλίτσα στις γραμμές του τρένου. Οι αρχές εκτιμούν πως ο άνδρας με το καπέλο δεν είναι άλλος από τον Kostov, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν τον 43χρονο σαν έναν ζηλιάρη και ελεγκτικό άνθρωπο που συχνά βιαιοπραγούσε εναντίον της Prodanova. Η ίδια προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτόν τα τελευταία 15 χρόνια και τελικά μετακόμισε στην Αγγλία, όπου γνώρισε κάποιον άλλο άνδρα. Ο Kostov τότε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, έφυγε από την Βουλγαρία, αναζήτησε την γυναίκα στην νέα πόλη που ζούσε και την σκότωσε για να την εκδικηθεί.