Πώς οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα-«φυλακή» στη Δάφνη. Αντίκρισαν τη φοιτήτρια γυμνή και φιμωμένη

Πώς οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα-«φυλακή» στη Δάφνη. Αντίκρισαν τη φοιτήτρια γυμνή και φιμωμένη
Eurokinissi

Mε απόλυτο επαγγελματισμό έδρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης στην υπόθεση με την 20χρονη φοιτήτρια, η οποία κρατούνταν επί δύο 24ωρα «φυλακισμένη» σε ημιυπόγεια γκαρσονιέρα στη Δάφνη όπου 52χρονος τη βίαζε και τη βιντεοσκοπούσε.

Οι γονείς της κοπέλας έφτασαν την περασμένη Τρίτη σε κατάσταση απόγνωσης στο Τμήμα και είπαν στους αστυνομικούς ότι η κόρη τους αγνοείται. Πρόσθεσαν ότι απασχολούνταν ως οικιακή βοηθός σε σπίτι υπέρβαρου άνδρα με απώλεια όρασης, ο οποίος –όπως τους είχε πει η κόρη τους- στο παρελθόν είχε ζητήσει βοήθεια από το πρόγραμμα του Δήμου «Βοήθεια στο Σπίτι» για άτομα με αναπηρία.

Ένας από τους αστυνομικούς σκέφτηκε να τηλεφωνήσει αμέσως στο Δήμαρχο και να τον ρωτήσει ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο άνδρας. Ο Δήμαρχος μετά από μία μικρή έρευνα που έκανε υποψιάστηκε τον 52χρονο και μέσα σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί βρίσκονταν στην πόρτα του διαμερίσματος της οδού Όθωνος.

Χτύπησαν το κουδούνι λέγοντας πως είναι αστυνομικοί και τότε ο ιδιοκτήτης τους απάντησε ότι δεν τους πιστεύει και γι’ αυτό δεν ανοίγει την πόρτα. Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης άκουσαν από μέσα μία γυναικεία κραυγή. Αμέσως έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα, συνέλαβαν τον 52χρονο και κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο, όπου αντίκρισαν γυμνή, φιμωμένη και δεμένη χειροπόδαρα την άτυχη φοιτήτρια. Την έλυσαν και εκείνη με δάκρυα στα μάτια άρχισε να τους φυλάει τα χέρια που έδωσαν ένα τέλος στα βασανιστήρια που είχε ζήσει επί δύο ημέρες.

Γύρω από την 20χρονη ήταν εγκαταστημένες κάμερες, καθώς ο δράστης βιντεοσκοπούσε το βιασμό της κοπέλας με ερωτικά βοηθήματα. Στόχος του ήταν να μεταδίδει ζωντανά το βιασμό στο διαδίκτυο, ενώ είχε τοποθετήσει κάμερα ακόμα και στο κεφάλι του. Νωρίτερα ο 52χρονος είχε ναρκώσει την κοπέλα και την είχε χτυπήσει σε όλο της το σώμα.

Η φοιτήτρια είχε ανταποκριθεί σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος με την οποία ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες ημέρες την εβδομάδα. Ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, την είχε αφήσει απλήρωτη και έτσι αποφάσισε την περασμένη Τρίτη να πάει να του ζητήσει τα χρωστούμενα. Τότε ήταν που άρχισε το μαρτύριό της.

Δημοφιλή