Η Emma Watson μας έδειξε πως γίνεται να βραβεύεσαι και μην μιλάς καθόλου για τον εαυτό σου

LOS ANGELES, CA - MAY 07:  Actress Emma Watson poses in the press room at the 2017 MTV Movie and TV Awards at The Shrine Auditorium on May 7, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)
LOS ANGELES, CA - MAY 07: Actress Emma Watson poses in the press room at the 2017 MTV Movie and TV Awards at The Shrine Auditorium on May 7, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Jason LaVeris/FilmMagic)

Η Emma Watson κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού στα MTV Movie & TV Award για τον ρόλο της ως Belle στην ταινία «Beauty and the Beast» και δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα της όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο.

Η Emma Watson εξήγησε ότι ο λόγος που κέρδισε αυτό το βραβείο ξεπερνά τις υποκριτικές της ικανότητες και σχετίζεται περισσότερο με όλα όσα αντιπροσωπεύει η ηρωίδα.

«Σοβαρά, πιστεύω ότι μου δίνεται αυτό το βραβείο λόγω του ποια είναι η Belle και τι αντιπροσωπεύει. Το χωριό στο παραμύθι θέλει να πείσει την Belle ότι ο κόσμος είναι μικρότερος από όσο τον έβλεπε εκείνη. Ότι η περιέργεια και το πάθος της για γνώση ήταν λόγος αποξένωσης. Μου άρεσε που υποδύθηκα κάποια που δεν άκουσε τίποτα από αυτά. Είμαι περήφανη να είμαι μέρος μίας ταινίας που τιμά την διαφορετικότητα, την εκπαίδευση, την ενσωμάτωση, την χαρά και αγαπώ τον τρόπο που το κάνει εκείνη.»

Επιπλέον, σχολίασε και την νέα προσπάθεια που κάνει το MTV, βάζοντας κοινή κατηγορία υποκριτικής ώστε να μην σχετίζεται καθόλου με το φύλο.

«Η κίνηση του MTV να δημιουργήσει ένα βραβείο υποκριτικής που δεν σχετίζεται με το φύλο θα σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα, αλλά για εμένα δείχνει ότι η υποκριτική έχει να κάνει με την δυνατότητα να βάλεις τον εαυτό σου στην θέση κάποιου άλλου. Και αυτό δεν χρειάζεται να χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Η ενσυναίσθηση και η δυνατότητα να χρησιμοποιείς την φαντασία σου δεν πρέπει να έχει όρια.»

Φυσικά, και ενέπνευσε με το λόγια της το κοινό. Άλλωστε, ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη διαφορετικότητα, αλλά και ανθρώπους να παλεύουν για αυτήν!