Εκτός ελέγχου: Οδηγός ανταλλάσσει πυρά και σκοτώνει ένοπλο που τον πλησίασε σε βενζινάδικο

Εκτός ελέγχου: Οδηγός ανταλλάσσει πυρά και σκοτώνει ένοπλο που τον πλησίασε σε βενζινάδικο
screenshot

Σκηνές που παραπέμπουν σε γουέστερν διαδραματίστηκαν σε βενζινάδικο στο Έλμγουντ Παρκ του Ιλινόις στις ΗΠΑ, όταν ένοπλος πλησίασε απειλητικά οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος είχε επίσης όπλο.

Σε βίντεο που κατεγράφη από κάμερα στον σταθμό, ο 43χρονος Ρόναλντ Μοράλες φαίνεται να πλησιάζει τον οδηγό, που ήταν στο αυτοκίνητό του, κινούμενος απειλητικά και κραδαίνοντας ένα όπλο. Όταν άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, ο άλλος βγήκε έξω με το δικό του όπλο στα χέρια και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, o Μοράλες είχε οπτική επαφή (τα βλέμματά τους συναντήθηκαν) με τον οδηγό, που έβαζε βενζίνη στο αμάξι του, και κατευθύνθηκε προς αυτόν βγάζοντας όπλο. Ο οδηγός ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο ο 43χρονος τον πλησίασε και άνοιξε την πόρτα και την έκλεισε πριν του μιλήσει από το παράθυρο.

Ο οδηγός, σύμφωνα με την αστυνομία, θεώρησε πως κινδυνεύει και βγήκε οπλισμένος, ανταλλάσσοντας πυρά. Η συμπλοκή διήρκεσε περίπου 5 λεπτά , και ο Μοράλες έτρεξε να διαφύγει (όχι πριν χτυπηθεί από σφαίρες), ενώ ο άλλος απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός ενήργησε έτσι ευρισκόμενος σε αυτοάμυνα, οπότε δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Δημοφιλή