H Nicole Kidman είχε την καλύτερη αντίδραση σε μία σεφ που της είπε ότι «δεν ξέρει να μαγειρεύει»

H Nicole Kidman είχε την καλύτερη αντίδραση σε μία σεφ που της είπε ότι «δεν ξέρει να μαγειρεύει»

Μπορεί να πεις στη Nicole Kidman ότι δεν ξέρει πώς να χειροκροτάει. Αυτό που όμως δεν θα ήθελε ποτέ να ακούσει από κανέναν είναι ότι δεν ξέρει πώς να μαγειρεύει.

Τι εννοούμε; Μα φυσικά για την τελευταία εμφάνισή της στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, «Ellen», όπου της ζητήθηκε να μαγειρέψει μαζί με τη διάσημη σεφ Giada De Laurentiis.

Αυτό που ακολούθησε είναι μάλλον το πιο αμήχανο μαγείρεμα στην ιστορία της ζωντανής τηλεόρασης.

Αρχικά η σεφ προσπάθησε να κάνει κεφτεδάκια μαζί με την ηθοποιό και, για κάποιο λόγο, σκέφτηκε ότι ήταν καλό να κάνει μερικά λογοπαίγνια με την λέξη «μπαλάκια» (κεφτεδάκι στα αγγλικά είναι «meatball», μπάλα από κρέας δηλαδή). Η Kidman ωστόσο δεν φαινόταν να το διασκεδάζει και πολύ, αν κρίνουμε από τις γκριμάτσες της, ενώ σε κάποιο σημείο τόνισε ότι «παιδιά βλέπουν αυτή την εκπομπή».

Η σεφ ωστόσο συνέχισε απτόητη. Μέχρι τη στιγμή που έκανε το υπέρτατο λάθος, θέτοντας στην ηθοποιό την εξής ολέθρια ερώτηση: «Nicole, έχεις κάνει ποτέ κεφτεδάκια στη ζωή σου ή οτιδήποτε άλλο;». Άουτς.

Έχουμε όμως και χειρότερα. Στη συνέχεια, η Giada δείχνει ένα κεφτεδάκι που έκανε η Kidman και είπε: «Α! Η γυναίκα που δεν ξέρει να μαγιρεύει έκανε το τέλειο μπαλάκι».

Πώς το είπατε αυτό; Δεν ξέρει να μαγειρεύει;

Όπως θα φαντάζεστε, τα πράγματα από εκεί και πέρα απλώς χειροτέρεψαν. Επειδή, όταν ήρθε η ώρα της Kidman να δοκιμάσει την πίτσα της Giada, δεν κράτησε τη γνώμη της για τον εαυτό της: «Είναι λίγο σκληρή», είπε, βγάζοντας μάλιστα και ένα κομμάτι από το στόμα της.

Nicole εναντίον Giada, 1-0.

Η σεφ ωστόσο τόνισε ότι εξαιτίας του γυρίσματος χρειάστηκε να ετοιμάσει την πίτσα αρκετά νωρίτερα και έτσι είχε μείνει έξω για αρκετές ώρες. Δίκαιο, δεν μπορούμε να πούμε.

Και για να σας δώσουμε και την άλλη πλευρά της ιστορίας, δεν είναι λίγα τα μέσα που κατηγορούν την DeGeneres και την Kidman πως οι ίδιες ήταν εξ αρχής φοβερά αγενείς με την De Laurentiis, αφού δεν τις έδιναν καμία σημασία, ενώ εκείνη προσπαθούσε απλώς να κάνει τη δουλειά της, ενώ έκαναν συνέχεια αστεία μεταξύ τους και κορόιδευαν.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο και να κρίνετε μόνοι σας. Όπως και να έχει, εμείς απολαύσαμε αυτό το μαγείρεμα από την κόλαση!