ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/05/2017 18:18 EEST | Updated 15/05/2017 18:19 EEST

Εισιτήρια για το Final Four υπάρχουν

sport24.gr

Ο Ολυμπιακός άρχισε τη διάθεση των επιπλέον εισιτηρίων για το Final Four και ακόμα δεν έγινε sold out... Συνεπώς, όποιος θέλει να ταξιδέψει στην Πόλη, προλαβαίνει ακόμα.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι απέκτησε επιπλέον εισιτήρια για το final four της Πόλης και από τη Δευτέρα το πρωί άρχισε η διάθεσή τους... Ποια είναι η είδηση της ημέρας; Οτι υπάρχουν ακόμα "μαγικά χαρτάκια" που είναι διαθέσιμα για τους οπαδούς των ερυθρολεύκων.

Είναι μάλιστα αρκετά (πάνω από τα μισά) αυτά τα εισιτήρια που παραμένουν δίχως κάτοχο στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και όποιος ενδιαφέρεται να κάνει το ταξίδι της τελευταίας στιγμής, δεν έχει παρά να επισκεφθεί από το πρωί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αναφερόμαστε βέβαια στα επιπλέον ¨κομμάτια" που πήρε ο Ολυμπιακός, όχι για τα εισιτήρια που πήρε εξ αρχής η ομάδα και διατέθηκαν στους κατόχους των διαρκείας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΚΑΕ και με βάση όσα είπε ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Ολυμπιακός θα έχει περίπου 1700 οπαδούς στο πλευρό του στο final four της Πόλης και θα είναι η δεύτερη δύναμη στην εξέδρα, πίσω από την Φενέρ. ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ υπολογίζεται πως θα έχουν από περίπου 250 φιλάθλους στο πλευρό του και από τις δικές τους επιστροφές οι ερυθρόλευκοι πήραν τα επιπλέον εισιτήρια.

Πηγή: sport24.gr