ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/05/2017 06:42 EEST | Updated 15/05/2017 06:42 EEST

Ο μπράβος που έκανε «έξωση» σε μετανάστες είχε τατουάζ τη σβάστικα

Eurokinissi
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό (σβάστικα) φέρεται να επέδειξε μπράβος σε ζευγάρι μεταναστών, στο οποίο επιχείρησε να κάνει «έξωση» από το διαμέρισμα που νοίκιαζαν στη Νίκαια κατ’ εντολή της ιδιοκτήτριας του σπιτιού.

Με την επίδειξη του τατουάζ ο μπράβος ενδεχομένως θέλησε να τρομοκρατήσει το ζευγάρι, το οποίο στη συνέχεια απείλησε και με όπλο.

Το σωματώδη άνδρα είχε καλέσει η 47χρονη ιδιοκτήτρια του ακινήτου προκειμένου να εκδιώξει τους «κακοπληρωτές» ενοικιαστές της. Το απίστευτο περιστατικό είχε καταγραφεί το μεσημέρι της 9ης Μαΐου στη Νίκαια. Η γυναίκα από την Ουκρανία, ο Πακιστανός σύζυγός της με τον αδερφό του και το ανήλικό παιδί τους, έμεναν στο ισόγειο διαμέρισμα δίνοντας 100 ευρώ το μήνα ενοίκιο. Την ώρα της εισβολής του 34χρονου μπράβου, ενός 44χρονου φίλου του και της ιδιοκτήτριας, στο διαμέρισμα βρισκόταν η μητέρα με το παιδί της και ο αδερφός του συζύγου της. Οι εισβολείς απαίτησαν να αποχωρήσουν από το σπίτι. Η γυναίκα από την Ουκρανία ζήτησε διορία δύο ημερών λόγω του παιδιού της, με την ιδιοκτήτρια να είναι ανένδοτη και να θέλει να φύγουν εκείνη τη στιγμή. Οι φουσκωτοί έφυγαν για λίγο, και μετά επέστρεψε ο 34χρονος, ο οποίος έδειξε το τατουάζ στο στήθος του και τους σημάδεψε με πιστόλι απαιτώντας να φύγουν τρέχοντας. Οι ενοικιαστές τρομοκρατήθηκαν και εγκατέλειψαν το διαμέρισμα καλώντας παράλληλα την αστυνομία.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είχαν φθάσει εκεί συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια και τον 44χρονο, ενώ ο 34χρονος εντοπίστηκε στο πατάρι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου. Σε κλιματιστικό βρέθηκε κρυμμένο το πιστόλι με το οποίο είχε απειλήσει τους ενοικιαστές, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, 47 ηρεμιστικά χάπια και τρία μαχαίρια.