exose

Επεισόδια και χημικά έξω από το ΑΤ Ζωγράφου κατά την έξοδο της. Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες και στον γιο της μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη του σπιτιού της.
Η μητέρα ήταν επίσης ενοχλημένη που οι γιοι της δεν συνεισέφεραν στα έξοδα ή στις δουλειές του σπιτιού, αποκαλώντας τους «παράσιτα».
Σχεδόν 105.000 νοικοκυριά βρίσκονταν σε προσωρινή στέγαση, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 131.000 παιδιών, κάτι που είναι πρωτοφανές.
Ηλιόπουλος: «Το σημερινό πλαίσιο που έχει φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ θα πετάξει χιλιάδες ανθρώπους στο δρόμο».
Η Μαρς, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα κινητικότητας, ενημερώθηκε ότι πρέπει να εκκενώσει το ακίνητο έως τις 14 Μαΐου.
Το Twitter όχι απλώς δεν έχει πληρώσει το ενοίκιο για τα κεντρικά του, αλλά και για κανένα άλλο από τα παγκόσμια γραφεία του, εδώ και εβδομάδες.
Εντονη δικαστική διαμάχη για την τύχη των παλαιστινιακών οικογενειών που απειλούνται με έξωση προς όφελος Ισραηλινών εποίκων.
Η έξωση από το σπίτι, η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, η παρέμβαση του Δημάρχου και ο καθημερινός αγώνας μιας οικογένειας που μεγαλώνει παιδί με αυτισμό.
Παρά τις αντιδράσεις και τις διαστάσεις που έχει λάβει το θέμα μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια απάντηση στην καταγγελία.