Πρόταση ΣΟΚ για τον "πράσινο" Σπανούλη ο Γιαννακόπουλος!

Πρόταση ΣΟΚ για τον "πράσινο" Σπανούλη ο Γιαννακόπουλος!
sooc

Αποφασισμένος να φέρει με το... έτσι θέλω τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες στο ΟΑΚΑ είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βλέπει ότι η μεγάλη διαφορά με τον Ολυμπιακό δεν είναι άλλη από το ελληνικό στοιχείο και κορμό. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ θέλει να φέρει όχι έναν αλλά δύο Έλληνες παίκτες στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζει προτάσεις σοκ.

Στόχος του είναι να έχει μάλιστα βασικά μια ελληνική περιφέρεια την νέα σεζόν και γι αυτό θα κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω στην Ελλάδα αλλά με τα πράσινα τον Κώστα Σλούκα. Εκτιμώντας μάλιστα ότι μπορεί να παίξει ένα ρόλο Σπανούλη, αφού όπως φάνηκε τελικά δεν έφυγε και με τα καλύτερα συναισθήματα από το ΣΕΦ...

Και ότι θα είναι πρόκληση γι αυτόν να χριστεί ηγέτης στον νέο Παναθηναϊκό και να φτιάξει ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Νίκο Παππά. Μάλιστα στον Παναθηναϊκό που θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν αλλά με μείωση τον Καλάθη, θέλουν να χτίσουν μια άκρως ελληνική περιφέρεια που θα έχει απλά έναν Αμερικανό (Ρίβερς) σαν προσθήκη, αφού έτσι θα εξασφαλίσουν και κορμό και χημεία. Στο πλαίσιο αυτό ο Σλούκας έχει ήδη ενημερωθεί για πρόταση σοκ 4,5εκ για κλειστό 3ετές συμβόλαιο! Και περιμένουν την απαντησή του...

Όμως ο Γιαννακόπουλος δεν θα σταματήσει εκεί και ετοιμάζει μετά τους τελικούς και νέα πρόταση σε Έλληνα παίκτη που επίσης θα είναι ιδιαίτερα υψηλή και θα ταράξει τα νερά... Και τα πλάνα δεν σταματούν εκεί, αφού ο ΠΑΟ δεν αποκλείεται -κάθε άλλο μάλιστα-να κοιτάξει και τον Λοτζέσκι που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό εφόσον βέβαια είναι καλά στην υγεία του.

Και με δεδομένο ότι θα έχει υποχωρήσει το κασέ του αλλά και καθώς δεν υπάρχει βασικό 3αρι στην ομάδα, ο Αμερικανός με βέλγικο διαβατήριο είναι ότι πρέπει στον σχεδιασμό. Κοινώς έρχεται θερμό καλοκαίρι, καθώς ο Γιαννακόπουλος θα βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να φτιάξει Ελληνικό κορμό από πρωτοκλασάτους όμως Έλληνες παίκτες.

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή