ΔΙΕΘΝΕΣ
08/06/2017 13:15 EEST | Updated 08/06/2017 13:17 EEST

Μητέρα βάζει ένα φίδι να δαγκώσει τη μόλις ενός έτους κόρη της για της...δώσει ένα μάθημα

RyanJLane via Getty Images
Childs hand next to a snake; makes for an interesting good and evil type theme; perhaps even Garden of Eden representation. Horizontal with copy space.

Έρευνα σε βάρος μιας 34χρονης μητέρας διενεργούν οι αρχές στη Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς φέρεται να πήγε στο σπίτι της ένα φίδι και να επέτρεψε σε αυτό να δαγκώσει την μόλις ενός έτους κόρη της. Μάλιστα, η γυναίκα ανέβασε και βίντεο στη σελίδα της στο Facebook.

Όπως αναφέρει το CBS News και επικαλούμενο αστυνομική πηγή, η Chartelle Geanette St. Laurent, 34 ετών, δήλωσε ότι μεγάλωσε πιάνοντας φίδια και άλλα ερπετά και έχει μάθει να αλληλεπιδρά με αυτά. Όταν λοιπόν διαπίστωσε πως στην περιοχή όπου διέμενε υπήρχαν φίδια σκέφτηκε πως θα ήταν μια καλή ιδέα να μάθει την κόρη της όσα περισσότερα μπορούσε για τα φίδια.

Σύμφωνα με την WTSP, έπιασε λοιπόν ένα μικρό δηλητηριώδες φίδι, το έβαλε σε ένα πλαστικό δοχείο και στη συνέχεια το έβαλε μπροστά στο κοριτσάκι. Στο βίντεο φαίνεται η μητέρα να κρατά το φίδι μπροστά στο παιδί, το οποίο έχοντας άγνοια απλώνει το χέρι του και στη συνέχεια το φίδι δαγκώνει τη μικρή στον αντίχειρα.

Η μητέρα υποστηρίζει πως είχε αφήσει το φίδι να δαγκώσει πρώτα εκείνη για να σιγουρευτεί πως θα δεν προκληθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός στο παιδί ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που υπάρχουν υποστηρίζει πως «ο κόσμος είναι πολύ ευαίσθητος και επέλεξε να κατεβάσει τελικά το βίντεο από τη σελίδα της στο Facebook.