Το teaser για το 2ο επεισόδιο Game of Thrones, προμηνύει μια επανένωση που περιμέναμε χρόνια

HBO

Το Game of Thrones επέστρεψε, επιτέλους, και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ακόμη με την τρίχα-κάγκελο από την συναρπαστική πρεμιέρα της έβδομης σεζόν.

Εδώ όμως θα ασχοληθούμε με το δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί την άλλη εβδομάδα, από το οποίο πήραμε μια μικρή γεύση χάρη στο teaser που δημοσίευσε το HBO μετά το τέλος της πρεμιέρας.

Αν είστε διαβασμένοι φαν της σειράς, σίγουρα θυμάστε πως στην πρώτη σεζόν η Arya (Maisie Williams) έστειλε κάπου μακριά τον direwolf της, τη Nymeria, ούτως ώστε να τη σώσει από την δολοφονική μανία του Joffrey (Jack Gleeson), ο οποίος είχε πει ψέματα για την επίθεση που του είχε κάνει η λύκαινα και την ήθελε νεκρή. Η Lady, η λύκαινα της Sansa (Sophie Turner), δεν είχε δυστυχώς την ίδια τύχη, καθώς βρήκε το θάνατο στη θέση της Nymeria.

Έκτοτε, όλοι μας περιμέναμε τη στιγμή που η Arya θα ενωνόταν ξανά με την Nymeria. Και, απ' ότι φαίνεται, η στιγμή αυτή πλησιάζει. Για την ακρίβεια, αν πιστέψουμε το teaser, θα τη δούμε να συμβαίνει την ερχόμενη Δευτέρα, 24/7.

Όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα, αλλά αν είστε παρατηρητικοί θα δείτε πως αμέσως μετά τον λύκο που εμφανίζεται σε ένα καρέ του teaser, βλέπουμε μια έκπληκτη Arya. Οπότε, μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική σιγουριά πως αυτός ο λύκος είναι η Nymeria.

Θα πρέπει να περιμένουμε μια εβδομάδα για να το επιβεβαιώσουμε, καλού κακού όμως προετοιμαστείτε για την πιο συγκινητική επανένωση σκύλου-ανθρώπου που έχουμε δει ποτέ.